Malthe Jakobsen vender tilbage til Daytona med Crowdstrike Racing by APR

apr-aslms-2023-sepang-263_53369708177_o
Foto: Crowdstrike Racing

Den danske Le Mans-kører jagter sejren i LMP2-klassen ved det traditionsrige Rolex 24 at Daytona i januar måned.

Samarbejdet med det amerikanske team fortsætter nu også uden for Asian Le Mans Series. Teamejer George Kurtz vil vinde Daytona, og ved siden af ham selv og den hurtige thybo udgør Colin Braun og Toby Sowery et stærkt lineup. Teamets danske kører er ikke i tvivl om potentialet:

– Daytona er et historisk løb, som enhver racerkører drømmer om at vinde. Crowdstrike Racing by APR og jeg har allerede kørt to løb sammen i Malaysia, og dér kom vi godt fra start med både gode resultater og vigtige læringer, som vi kan bygge videre på. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har en reel chance for at tage fra Daytona med et Rolex Daytona-ur i bagagen, siger Malthe Jakobsen om løbet, hvor en sejr udløser et ægte Rolex til vinderne – et eftertragtet objekt for alle racerkørere.

Tilbage i 2022 jagtede Malthe Jakobsen også Daytona-sejren. Dengang var det i LMP3-klassen, og med en andenplads var han tæt på at få uret med hjem.

For teamet er Daytona også ét af de løb, som bare skal vindes. I 2023-udgaven førte teamet løbet størstedelen af de 24 timer, men endte med at tabe med bare 0,016 sekund – den mindste margin nogensinde i løbets historie.


– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Daytona, som er et ret specielt løb at køre, og sammen med George, Colin og Toby kan det kun blive en fantastisk oplevelse, siger Malthe.

Rolex 24 at Daytona køres den 24-28. januar.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: