Malthe tog den store pokal med hjem

Foto: Malthe Jakobsen Motorsport

Lørdag samledes dansk motorsport på eventstedet Docken i København for at hylde de dygtigste udøvere fra 2019-sæsonen. Blandt dem var Malthe Jakobsen, som skulle hædres for sit mesterskab i Formel 4-klassen.

Pokalen er en stor vandrepokal med navnene på alle tidligere vindere af mesterskabet indgraveret. Den skal stå på værelset i Sennels det næste års tid som et minde fra en succesrig sæson – og som påmindelse om, at hårdt arbejde betaler sig:

– Jeg havde en hård forårssæson og kom hjem til det danske mesterskab efter at have siddet over det første løb. Alligevel lykkedes det at tage mesterskabet. Jeg – og alle omkring mig – har arbejdet så hårdt hele sidste sæson for at vende fiasko til succes, og det er jeg meget taknemmelig for, fortæller Malthe Jakobsen, som til Danish Motorsport Award-showet havde følgeskab af sin manager og mentor, Morten Dons.

– Pokalen kommer til at minde mig om at hårdt arbejde betaler sig. Og det er godt, for denne sæson kommer også til at kræve en kæmpe indsats af mig. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med sæsonen, siger Malthe Jakobsen.

Malthe Jakobsen skal i 2020-sæsonen deltage i European Le Mans Series for britiske RLR Msport. Her skal han dele en 420 hestekræfters Le Mans Prototype-racer med to andre kørere på nogle af Europas ypperste racerbaner. Sæsonen starter på F1-banen i Barcelona den 5. april.


Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: