Markussen Racing melder næsten “Klart skib”

Foto: Peugeot Sport

Vi var på vej mod sæsonstart i midten af april. Hele holdet glædede sig til at tage fat på et nyt og spændende kapitel i teamets historie – deltagelse i den nye TCR klasse i Danmark. Desværre må vi vente lidt endnu, inden vi alle kan mødes til ræs. Grundet situationen med Covid-19 pandemien, kan vi desværre ikke gøre andet end at afvente udviklingen. Vi er netop blevet bekendt med at TCR-Danmark har udskudt sæsonstarten til 2-3 maj.

Selvom vi ikke kan komme rigtigt igang med sæsonen, så betyder det ikke at vi ligger stille. Der er travlhed bag kulisserne i Markussen Racing, og vi er 100% klar når der endelig bliver mulighed for at vi mødes igen til ræs.

Bilen er næsten klar hos foliemanden og vi glæder os til at vise det endelige resultat frem for jer alle, så snart det er muligt. Michael har sommerfugle i maven over snart at skulle i gang med dette nye kapitel.

“Det her er simpelthen bare stort. Jeg er vild med det bilen, og lykkelig for aftalen med Brian Madsen og Peugeot Sport – det skal nok blive godt. Og så synes jeg vi har fået sat et rigtig stærkt hold i år. Der er jo en del der går igen fra de foregående år, men også nye og stærke ansigter er trådt til. Det ser rigtig godt ud”, udtaler Michael.

Udover præsentation af bilen er næste opgave for Michael at få lavet en “shake-down”-test af bilen, i løbet af marts måned, så bilen er klar til de officielle testdage 1.-2. april på Jyllandsringen. Indtil videre er der grønt lys til at disse testdage afvikles, men vi holder jer naturligvis opdateret undervejs.


Af positive ting, kan vi informere om, at det nu er blevet endeligt bekræftet at TRC-kalenderen byder på deltagelse i Copenhagen Historic GrandPrix. Det er vi rigtig glade for, da vi jo har en tradition med et godt besøgt arrangement til det flotte løb.

Løbskalender (revideret):

2.-3. maj:            DM1 – Åbningsløbet, Jyllandsringen
16.-17. maj:          DM2 – Classic Race Aarhus
20.-21. juni:         DM3 – Jyllandsringen
1.-2. august:         DM4 – Copenhagen Historic Grand Prix
22.-23. august:       DM5 – Grand Prix Danmark, Jyllandsringen
26.-27. september:    DM6 – Ring Djursland
10.-11. oktober:      DM7 – Sæsonfinale, Padborg Park

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: