I ADAC TCR Germany er det småt med antallet af afdelinger, der to gange på én sæson er på den samme bane. Men i denne weekend sker det for første og eneste gang i år, når den tyske serie gæster den tidligere tyske F1-bane Hockenheimring. 

Derfor er det også med en lidt anden forberedelse Martin Andersen og Hyundai Team Engstler møder op i det sydtyske med. Løbet er årets næstsidste, og teamet kører derfor med målet om at sikre teamets spydspids Luca Engstler det tyske mesterskab allerede denne weekend – og for at sende Martin Andersen på podiet.

Annonce:

Til finalen i november er Engstler nemlig forhindret, og derfor er der en lidt anderledes weekend i vente, forklarer Martin Andersen.

– For første gang i år møder jeg ikke op til udebane. Hockenheim er en bane, jeg rent faktisk kender, så vi kan arbejde videre på det gode arbejde fra tidligere i år. Vi var fint på vej mod en pokal ved den lejlighed, men en sen punktering blev dyr – det vil jeg gerne revanchere, og så skal vi selvfølgelig køre for at få Lucas mesterskab hjulpet i hus. 

Én væsentlig udfordring har i de senere løb været den succesballast, som Hyundai-racerne fra Team Engstler slæber rundt på. 

Det ændrer sig ikke denne weekend, hvor Andersen og co. igen har bly i bilen. Og samtidigt er der kommet to nye konkurrenter til denne weekend – men målet er klart for viborgenseren, og det er en ny tur på skamlen. 

– Jeg kører igen med meget succesballast i bilen, så kvalifikationen bliver utroligt vigtig denne gang. Jeg skulle mene, vi har materiellet til den opgave, men der ligger et arbejde i at få det til at fungere optimalt til de to løb, siger han og fortsætter: 

– Specielt fordi der denne gang kommer ekstra konkurrence i form af et italiensk team, som kører en gæsteoptræden og stiller med to racere fra Cupra. De biler var virkelig hurtige sidst på Hockenheim, men vi er klar til at tage kampen op, lyder det selvsikkert fra Martin Andersen. 

ADAC TCR Germany på Hockenheim kan følges live og gratis både lørdag og søndag på ADAC Motorsports Youtube samt på www.tvnow.de.

Andersen Motorsport/Hyundai Team Engstler

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply