Som altid med DTC-serien er der garanti for drama og spænding, når de godt 20 racerbiler med hver over 500 hestekræfter kæmper om at komme først igennem FTZ-svinget, som fører dem fra startstedet på Bellahøjvej til Hvidkildevej.

Sidste år var det den nye komet Lasse Sørensen, der slog alt og alle i finalen, men i år har han som regerende mester haft det sværere. Således er det 2016-mesteren Kasper H. Jensen, som ankommer til København på førstepladsen i tabellen, efter at han har vundet de to seneste finaler på Ring Djursland og Rudskogen Motorsenter. Men weekendens store vinder kan blive en helt tredje kører.

Annonce:

Den tidligere mester Dennis Lind har i år gjort comeback til klassen, og i sin første start i år – Classic Race Aarhus – viste han med en flot finalesejr, at han også kan være hurtig på en racerbane, der er omkranset af betonklodser. Men også toeren fra 2016-mesterskabet, Michael Markussen, har tidligere gjort det godt, mens unge Frederik Schandorff tørster efter sin første sejr.

Første kvalifikationsheat køres ved Copenhagen Historic Grand Prix allerede lørdag eftermiddag ved 15-tiden, mens andet kvalifikationsheat er programsat til søndag klokken 11.00. Finalen køres 15.25.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply