MASCOT fortsætter som hovedsponsor hos GMB Motorsport

838642a0-38f8-4295-b47f-e5b903208c41
Foto: GMB Motorsport

For tredje år i træk vil MASCOT være hovedsponsor for GMB Motorsport, når holdet skal jagte mere succes på både danske og internationale racerbaner i 2024-sæsonen.

Det gode samarbejde med hovedsponsor MASCOT fortsætter med at være en hjørnesten i GMB Motorsport i 2024, hvor teamet vil være iklædt MASCOT® ACCELERATE-serien, som hjælper med at sikre optimal bevægelsesfrihed og komfort i al slags vejr.

Team Principal hos GMB Motorsport Henrik Lundgaard glæder sig over at fortsætte samarbejdet med MASCOT:

– Det giver en stor ro for vores arbejde med det sportslige, at vi har nogle gode samarbejdspartnere. Vi kan ikke udleve vores ambitioner uden den store støtte vi får fra vores sponsorere. MASCOT har været med helt fra den spæde start, så når de vælger at forlænge samarbejdet endnu engang, er det et tydeligt tegn på, at vi gør et godt stykke arbejde. Det er et kæmpe skulderklap, at virksomheder vælger at blive i folden år efter år, og det giver en vis kontinuitet i vores dagligdag.

Hos MASCOT er administrerende direktør Michael Grosbøl imponeret over den fremgang, holdet har vist gennem de første par år:


– Vi var med fra begyndelsen, hvor vi på nærmeste hold oplevede den enorme vilje og gejst, der lå bag projektet GMB Motorsport. Fra at være nystartet til at køre med i internationale løbsserier på kun få år, dét er der ikke mange teams, der kan prale af. Dét kræver mod, dedikation og en klippefast tro på egne evner, som vi deler hos MASCOT. Vi ser frem til at følge teamets udvikling både på og uden for banen i den kommende sæson.

Som hovedsponsor bliver MASCOT tydeligt eksponeret på holdets racerbiler, lastbiler og selvfølgelig på teamets tøj gennem hele sæsonen, hvor GMB Motorsport vil være stærkt repræsenteret i adskillige løbsserier i Danmark og det store udland.

GMB Motorsport

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: