Massive Motorsport tager første stik i TCR Denmark

20200621103057_FK3A1768
Foto: TCR Denmark

Kasper H. Jensen og Massive Motorsport vil fremover stå øverst på side 1 i historien om TCR Denmark – for østjyden og det ditto østjyske team tog søndag formiddag sæsonens første sejr i overbevisende stil på Jyllandsringen.

Fra starten havde blandt andre Nicolai Sylvest, Martin Andersen og Jan Magnussen ellers lagt op til angreb, men det blev Jensen, der kom klart bedst fra land.

Helt galt gik det for Nicolai Sylvest i anden position, for han fik en supergod start. Så god, at den kort efter kostede ham en straf for tyvstart, og så var det pludselig Martin Andersen, som førte forfølgerne an. Hverken Andersen eller Jan Magnussen formåede dog at indhente Kasper H. Jensen undervejs – men bag trioen var der til gengæld kamp om tingene.

Michael Markussen kom godt frem i rækkerne fra start og fik hurtigt passeret René Povlsen, som ikke fik fuld valuta for sin flotte kvalifikation i går. Efter Sylvest havde taget sin straf for tyvstarten endte de to i en mindre duel, som Markussen endte med at trække sig bedst ud af med en fjerdeplads. Sylvest endte som femmer.

Michael Markussen og Jan Magnussen endte hurtigt i en fight om placeringerne. Magnussen formåede dog at holde stand og tog tredjepladsen. Foto: Kim Gripping/TCR Denmark

En anden, der til gengæld fik hentet godt på det tabte var seriens enlige norske indslag, Kristian Moe Sætheren. Insight Racings nordmand vekslede hurtigt sin startposition som nummer ti, og endte helt oppe som nummer seks efter et stykke solidt arbejde i sommerheden.


I Trophy-mesterskabet for kørere over 40 år blev der atter vendt op og ned på tingene. René Povlsen stod med det bedste udgangspunkt fra start, men han måtte se sig slået af Kim Lund Johansen, som endte på syvendepladsen, mens Povlsen med en niendeplads blev nummer to i klassen.
Helt galt gik det for Kenn Bach og Massive Motorsport, for også Bach indkasserede en ganske dyr tyvstart og tabte derfor terræn.

De to Peugeot-racere med Michelle Gatting og Johnny Vejlebo udgik efter at være kørt i sandet for enden af langsiden. Det forlyder, at der var et mindre problem med bremserne på begge biler, og at man regner med at være klar til dagens andet heat, som sættes i gang klokken 15.55 i eftermiddag.

Husk, at du kan se løbene på DPlay og 6’eren.

Promotor Martin Jensen fra TCR Denmark flagede løbet i gang. Foto: Niklas Majgaard/TCR Denmark

Citater:
Kasper H. Jensen:
– Jeg er godt tilfreds. Tror alt vores hårde arbejde har båret frugt på setuppet, og det her var helt klart det, vi håbede på. Det hele fungerer rigtig godt. Sæsonen er stadig ung, men det har bestemt hjulpet os at have ingeniørerne fra JAS med os. Det bliver spændende her til heat 2, for det er lidt første test af, hvor vi er i nærkampe. Frygter lidt, at vi mangler noget på langsiden, men jeg er absolut fortrøstningsfuld.

Martin Andersen:
– Vi kom godt fra land. Sylvest fik godt nok en kanonstart, men den var også lidt for god, som det viste sig. Jeg kunne se på de to omgange, jeg lå bag ham, at jeg havde mere fart – så jeg var nok kommet forbi. Samtidigt viste det her løb også, at vi er ret fint med, for vi frygtede at Kasper ville køre væk, men det gjorde han ikke rigtigt. Vi er rigtig glade, og det her er en god start på sæsonen.

Resultat:

1. Kasper H. Jensen (16:42.117)
2. Martin Andersen (+1.875)
3. Jan Magnussen (+5.517)
4. Michael Markussen (+16.510)
5. Nicolai Sylvest (+16.924)
6. Kristian Sætheren (+27.386)
7. Kim Lund Johansen (+27.881)
8. Jacob Mathiassen (+28.433)
9. René Povlsen (+30.048)
10. Allan Kristensen (+31.185)
11. Kenn Bach (+32.316)
12. Jonas Lindhard (+35.187)
13. Michael Carlsen (+43.617)
14. Johnny Vejlebo (Udgået)
15. Michelle Gatting (Udgået)

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: