Michael Christensen forfulgt af uheld i det grønne helvede

VLN Langstreckenmeisterschaft Nuerburgring 2020, 60. ADAC Reinoldus-Langstreckenrennen (2020-07-11): #31 - Michael Christensen, Kevin Estre, Felipe Fernandez Laser (Porsche 911 GT3 R) - SP9 Pro. Foto: Jan Brucke/VLN
Foto: Frikadelli Racing
Michael Christensen skulle i weekenden tage revanche for en uheldig første afdeling i den tyske Nürburgring Langstrecken-Serie, hvor hans Porsche slet ikke nåede frem til start.
I weekenden blev anden og tredje afdeling afviklet med to løb a fire timer på Nürburgring Nordsløjfe, men uheldene fortsatte for Michael Christensen og holdkammeraterne i Frikadelli Racings Porsche 911 GT3R og en sjetteplads blev bedste resultat.
I kvalifikationen til lørdagens løb blev Christensens Porsche konstant ramt af “slow-zones” – områder med gult flag – og bedste tid rakte derfor kun til en placering som nummer 17. I løbet gik det bedre og der blev sat masser af overhalinger ind på den udfordrende bane og teamet avancerede ialt 11 pladser og sluttede på 6. pladsen.
I søndagens løb havde Michael Christensen en punktering da starten gik og han måtte liste rundt til pitten og var derfor langt nede i det 155 biler store felt, da han endelig kom på banen igen. Derfor blev fokus hurtigst skiftet til at prøve lidt forskelligt på bilen forud for 24 timers løbet på Nürburgring, der bliver afviklet i weekenden den 26.-27. september. Porschen kørte i mål på en placering som nummer 18.
– Jeg vil ikke sige, at det er en weekend til glemmebogen, da vi lærte en hel del i de to løb, fortalte Michael Christensen efterfølgende.
– Men resultatmæssigt var det ikke vores weekend. Vi vidste det ville blive svært, da vi var stækket med 20 hestekræfter inden løbet, men vi nåede sådan set aldrig rigtig at være med i kampen i toppen. Sidste weekend var første gang i min karriere, at jeg oplevede vi ikke en gang nåede til start. I denne weekend var det så første gang jeg oplevede at punktere med det samme og så var det løb ligesom kørt. Men vi fik i stedet prøvet nogle ting af, som vi kan bruge som forberedelse til 24 timers løbet på Nürburgring.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: