Mikkel Jensen bekræftet i 24-timersløb på Nürburgring for BMW Motorsport

Foto: Mikkel Jensen Racing

KØBENHAVN, 22. MARTS 2019 – Mikkel Jensen kunne i sidste uge offentliggøre en aftale, som sikrer danskeren en fuld sæson i European Le Mans Series. Nu kan den 24-årige BMW-fabrikskører tilføje yderligere løb til kalenderen, da han sammen med tyske Rowe Racing stiller op til to afdelinger af den tyske langdistanceserie VLN samt ikke mindst det berømte 24-timersløb på Nürburgring.

– Jeg er enormt glad for, at det kan lade sig gøre at koble endnu et spændende program til kalenderen. Rowe Racing er et succesfuldt GT3-team med mange gode resultater bag sig, og 24-timersløbet på Nürburgring er en legende, som alle gerne vil vinde, og som med tiden har tiltrukket flere hundredtusinde tilskuere, lyder det fra Mikkel Jensen.

GT3-debut i ‘Det Grønne Helvede’

Rowe Racing, som tidligere har vundet 24-timersløbet på Spa-Francorchamps, vil som forberedelse til Nürburgring-klassikeren stille op i udvalgte afdelinger af det tyske VLN-mesterskab, der afvikles som firetimersløb på netop Nürburgring.

Allerede den kommende weekend vil Mikkel Jensen derfor være bag rattet i teamets ene fabriksstøttede BMW M6 GT3, når VLN-seriens første løb flages grønt lørdag. Jensen vil dele bilen med britiske Tom Blomqvist og amerikanske Connor De Phillippi.


– Det bliver min debut i en GT3-racer på den berygtede tyske racerbane, og jeg glæder mig naturligvis helt vildt. Jeg er ikke i tvivl om, at 24-timersløbet bliver en af de største udfordringer i min karriere, og derfor er det perfekt, at min løbskalender tillader mig at kunne bruge VLN-løbene som forberedelse, forklarer Mikkel Jensen.

Foruden premieren skal danskeren også køre tredje afdeling af VLN-serien, som afvikles i slutningen af april, mens 24-timersløbet skydes i gang med et seks timer langt kvalifikationsløb den 19. maj. Selve 24-timersløbet, som altså afvikles på en kombination af GP-strækningen og den mere end 20 kilometer lange Nürburgring Nordschleife, afvikles den 22.-23. juni.

TIDSPLAN – VLN1 – NÜRBURGRING

Lørdag 23. marts

Kl. 8.30 – Kvalifikation (90 min)
Kl. 12.00 – RACE (240 min)

Opdateringer og resultater: https://www.vln.de/en/live/

Livestreaming (Youtube): https://goo.gl/4Trgid

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: