Efter et succesfuldt 2018 er den danske Ferrari-kører og GT Open-mester Mikkel Mac sikret endnu en sæson med det berømte mærke fra Maranello. Danskeren stiller op i Michelin Le Mans Cup med Luzich Racing.

KØBENHAVN, 12. MARTS 2019 – Mikkel Mac kan i år tage hul på sin sjette sæson som Ferrari-kører, når han stiller op i Michelin Le Mans Cup for Luzich Racing. Efter at danskeren i efteråret sammen med Alessandro Pier Guidi sikrede det amerikanske team mesterskabet i International GT Open, har han takket ja til et sæde i den europæiske GT3-serie. Et benhårdt mesterskab, hvor vinderteamet honoreres med en invitation til det berømte 24-timersløb i Frankrig.

Annonce:

– Jeg er naturligvis glad og stolt over at få endnu en chance hos et team, som har vist topresultater sammen med Ferrari. Luzich Racing fik en fantastisk debut sidste år, og jeg har lært teamet enormt godt at kende. Det er nogle gode og strategisk dygtige folk, så jeg ser frem til at fortsætte på holdet, lyder det fra Mikkel Mac.

Luzich Racing er ejet af den amerikanske entreprenør og tidligere Ferrari Challenge-kører Michael Luzich, og teamet opererer i samarbejde med AF Corse, som er tæt forbundet med Ferrari i en lang række GT-serier som World Endurance Championship og European Le Mans Series.

Mesterskab udløser billet til Le Mans

Mikkel Mac skal repræsentere Luzich Racing i GT3-klassen i Michelin Le Mans Cup – et europæisk mesterskab bestående af seks totimersløb, som køres på berømte baner som Monza, Spa-Francorchamps og Paul Ricard. Højdepunktet er løbet Road To Le Mans, der afvikles på den berømte Circuit de la Sarthe som opvarmningsløb til selve 24-timersløbet. Mikkel Mac skal dele sin Ferrari 488 GT3 med en endnu ikke bekræftet teamkammerat.

– Sidste år fik jeg stillet opgaven at vinde mesterskabet i GT Open. Dén opgave løste jeg. Nu har jeg fået en ny opgave, og hvis jeg også løser dén, er jeg sikret en plads i 24-timersløbet på Le Mans i 2020. Så dét er målet, lyder det fra Mikkel Mac.

Lykkedes missionen, bliver det anden gang i karrieren, at den blot 26-årige racerkører vinder sig vej til det legendariske 24-timersløb. Første gang var med Formula Racing, da det danske hold vandt European Le Mans Series i 2015 og sikrede sig en Le Mans-billet det følgende år.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply