Mikkel O. Pedersen: ”Jeg skal på podiet igen”

Foto: Mikkel O. Pedersen Racing
Siden den første augustweekend har der ikke stået løb på programmet for Mikkel O. Pedersen. Men i den kommende weekend genoptager han kampen med rivalerne i Porsche Supercuppen. På Spa-Francorchamps i Belgien gælder det årets syvende løb i verdens hårdeste mærkeklasse.

”Det er bare blevet til en halv feriedag, for jeg har brugt tiden på at forberede mig og gøre mig klar til de kommende to løb i Europa, inden vi drager til Mexico,” siger racerkøreren fra Struer. ”I weekenden gælder det løbet i Belgien og derefter kører jeg på Monza i Italien.”

Begge baner har han testet på i de seneste uger.

”På SPA i Belgien var Michael Ammermüller hurtigst af alle, men jeg var kun en tiendedel efter på andenpladsen og var dermed foran alle de andre kørere,” siger Mikkel O. Pedersen.

”Ammermüller og hans team havde testet på banen hele dagen, inden mit eget team Dinamic Motorsport og jeg ankom, så det resultat er jeg rigtig godt tilfreds med.”

Men Mikkel O. Pedersen har også haft en værdifuld testdag på Monza-banen i Italien. Her lå han sidste år til en top 6-placering, indtil hans bil punkterede.


”Sammen med mit nye team fandt jeg en løsning på problemet,” fortæller han. ”Vi gennemførte en løbssimulation over 30 minutter med bilen i sin normale opsætning, og her sprang venstre bagdæk med tre omgange igen. Vi ændrede så på opsætningen af raceren og kørte en ny løbssimulation over 30 minutter. Der var ingen problemer, også selv om jeg kørte over de hårde curbs, som vi troede var problemet.”

”Nu skal jeg på podiet igen, og jeg synes, at jeg efter de to testdage har et godt udgangspunkt,” siger Mikkel O. Pedersen.

”Feltet i Porsche Supercuppen er hårdt. De fleste kørere er hurtige og mange kan komme på podiet, så det gælder om at få det til at flaske sig. Vi har tre løbsweekender med fire løb tilbage. Spa, Monza og så de to løb i Mexico. Det drejer sig bare om at få nogle point i hus, så jeg kan avancere i tabellen. Jeg ligger lige nu på sjettepladsen, men der er bare 12 point op til Larry ten Voorde på tredjepladsen.”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: