Milan Rytter er langt fra færdig med DS3 Cup

Foto: Grippo / Race-Foto.se

Den nordjyske racerkører sigter efter DS3 Cup-mesterskabet i 2024.

Han fik kun glimtvis lov til at vise sit talent i en debutsæson, der var hårdt præget af tekniske vanskeligheder. Men man skal rejse sig ved det træ, hvor man er faldet, og derfor jagter Milan sejren i DS3 Cup i den kommende sæson:

– Det har været sundt med en lille tænkepause efter sæsonen sluttede, men jeg er nået frem til, at jeg ikke er færdig med DS3 Cup. Den her sæson var ikke sjov, så nu går jeg all-in sammen med Insight Racing og Touringcar Academy for at gøre 2024 til en fest, siger Milan Rytter, som får en spritny racer mellem hænderne til sin titeljagt:

– Teamet er gået i gang med at lave en helt frisk bil til mig, så vi ikke skal kæmpe med gamle defekter og problemer. Det, tror jeg, bliver en gamechanger, og jeg er virkelig taknemmelig for deres indsats, siger Milan Rytter.

Vinteren kommer derfor til at gå med målrettet træning, både fysisk såvel som i simulatoren hjemme i Sæby, så både Milan og den nybyggede bil er i topform, når sæsonen starter til foråret.


Udover titeljagten i DS3 Cup arbejder Milan og Rytter Motorsport på et sideløbende projekt, der skal bidrage positivt til hans udvikling som racerkører. Dette offentliggøres på et senere tidspunkt.

 

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: