Nick Horup bliver en del af Classic Race Aarhus-holdet

Foto: Nina Hansen

Classic Race Aarhus får den 1. september en ny mand på holdet, når journalist og tidligere TV2-vært Nick Horup tiltræder i en ny stilling som kommunikationschef.

”Vi er glade for, at vi har fået Nick med på holdet som kommunikationschef og talsmand for Classic Race Aarhus,” siger direktør Mike Legarth. ”Nick kender jo dels motorsporten fra sine mange år som bl.a. Formel 1-, DTC- og Le Mans-kommentator på TV2’s kanaler, dels er han særdeles velbevandret i det østjyske gennem sit mangeårige arbejde i mediebranchen. Det er i mine øjne en rigtig god baggrund for at kunne fortælle flere af de mange gode historier om Classic Race Aarhus.”

”Med en enkelt undtagelse, hvor jeg var på udlandsrejse, har jeg været tilskuer ved hver eneste udgave af Classic Race Aarhus, og jeg synes, at det er et fantastisk arrangement, som ikke bare dansk motorsport, men også hele Aarhus og Østjylland kan være stolt over,” siger Nick Horup.

”Der er mange, som kun forbinder Classic Race Aarhus med trafikomlægninger og lyden af racermotorer, men glemmer alle de positive ting. Det er et arrangement, hvor over 40.000 mennesker primært familier med børn har en fantastisk oplevelse og er med til at skabe et overskud, som går til arbejdet for børns trafiksikkerhed. Det er en af de historier, jeg glæder mig til at få fortalt til endnu flere.”

Nick Horup skal køre et tæt parløb med motorsportsmanden Morten Alstrup, der for et år siden blev tilknyttet Classic Race Aarhus som pressekoordinator.


Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: