Nicolai Sylvest klar til årets sidste ADAC GT Masters-løb

Foto: Sylvest Motorsport

I weekenden sætter Nicolai Sylvest atter kursen mod syd. Forude venter den tyske racerbane Sachsenring syd for Leipzig, og her skal den 22-årige racerkører sammen med sin makker Jens Klingmann deltage i årets sidste afdeling af ADAC GT Masters-serien.

”Det bliver første gang, at jeg skal køre på banen i Team Molitor Racing Systems BMW, og vi har ikke haft mulighed for at teste på banen inden weekendens løb,” siger den Team Danmark-støttede kører.

”Men jeg kender heldigvis banen fra tidligere sæsoner i ADAC GT Masters, hvor jeg et par gange har været blandt de første over målstregen, så det er helt klart en bane, som ligger godt til mig.”

Sæsonen har været meget svingende for Nicolai Sylvest og Jens Klingmann, som tilsammen deler 11. pladsen i kørernes mesterskab. Højdepunktet var seriens besøg i Østrig, hvor makkerparret vandt på Red Bull Ring, mens lavpunktet var det seneste besøg på Hockenheimring.

”Løbsorganisationen havde valgt at ændre på den såkaldte Balance of Performance, hvor de regulerer, hvor meget power motoren må have, samt tillader at nogle biler må være lettere, mens andre skal være tungere for at skabe en jævnbyrdig konkurrence,” forklarer Nicolai Sylvest. ”Desværre havde de ramt helt ved siden af, hvad angik vægten og det tilladte turbotryk på vores BMW, for den duede slet ikke på Hockenheim. Det var bare en weekend, som skulle overstås, og som derefter er røget direkte i glemmebogen.”


Nu gælder det så Sachsenring.

”Jeg ser frem til, at Jens og jeg får en rigtig god afslutning på sæsonen,” siger Nicolai Sylvest. ”Jeg kender
som sagt banen og kan rigtig godt lide den, så jeg håber på, at vi har muligheder for at få et godt resultat.”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: