Nicolai Sylvest skifter til BMW

Foto: Nicolai Sylvest

Nicolai Sylvest er klar til en nysæson i ADAC GT Masters. Og den kommer til at foregå i helt andre rammer end de forrige sæsoner:

– Jeg har i de seneste år deltaget i en Mercedes i den tyske serie, men jeg har nu fået mulighed for at skifte til BMW,” fortæller den unge Team Danmark-racerkører fra Jægerspris.
– Jeg blev for få dage siden kontaktet af Team MRS GT Racing, som sidste år havde fulgt mig og havde bemærket min indsats i løbsserien. De indsætter en BMW M6 i serien, og nu har jeg skrevet kontrakt med dem for den kommende sæson om at deltage i ADAC GT Masters.

Team MRS GT Racing har gennem flere år deltaget i ADAC GT Masters, og i år indsætter teamet en BMW M6 i løbsserien – en bil, som skal køres af danske Nicolai Sylvest og tyske Jens Klingmann. Tyskeren er fabrikskører for BMW.

– Klingmann skal køre sin anden sæson for os, men selv om Nicolai Sylvest bare er 21 år gammel, har Nicolai haft 40 starter i ADAC GT Masters og kunne sidste år opnå et personligt højdepunkt i serien, da han på Nürburgring sikrede sig en pole position, siger Karsten Molitor fra Team MRS GT Racing.

– Jeg glæder mig meget til denkommende weekend, siger Nicolai Sylvest forud for årets første afdeling af ADAC GT Masters, som finder sted på Oschersleben. Det er med kort varsel, at jeg har fået mit program på plads, men jeg føler mig i den grad klar til start. Jeg kender banen. Har kørt der før. Og jeg er overbevist om, at BMW’en nok skal passe mig, siger han.


Løbet på Oschersleben køres i den kommende weekend og kan følges live på www.adac-gt-masters.de.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: