Nicolai Sylvest tilbage i TCR

Nicolai-Sylvest-er-klar-til-anden-og-tredje-afdeling-af-TCR-Denmark.JPG
Foto: LM Racing

Den nye danske løbsserie TCR Denmark er årets hovedprogram for Nicolai Sylvest, og der er gået over to måneder, siden den 23-årige racerkører fra Jægerspris havde den første løbsstart i serien.

Men i den kommende weekend vender han tilbage bag rattet af LM Racings Volkswagen Golf TCR, når årets anden og tredje afdeling af mesterskabet køres på FDM Jyllandsringen.

”Jeg ligger aktuelt på andenpladsen i mesterskabet kun 9 point efter Kasper H. Jensen, og jeg håber på, at jeg kan forsvare den placering,” siger Nicolai Sylvest.

”Selv om det er over to måneder siden, at der sidst var race i TCR Denmark, så er jeg dog ikke helt rusten. For et par uger siden havde vi to testdage på Jyllandsringen. Det gik rigtig godt, og jeg fik sat gode tider, så jeg er meget fortrøstningsfuld inden weekenden.”

Løbsweekenden bliver speciel, da der denne gang køres hele to mesterskabsafdelinger.


”Lørdag skal vi igennem en træning, en tidtagning og to løb. Søndag står den på en opvarmning, en ny tidtagning og yderligere tre løb, så det er vigtigt at komme helskindet igennem weekenden og få nogle point til mesterskabet,” siger Nicolai Sylvest. ”En teknisk defekt eller en kørefejl i et
af lørdagens løb kan således ende med at ødelægge hele weekenden.”

”En lille ekstra udfordring vedrører bilen. Min sejr og min andenplads ved sæsonpremieren har udløst noget succesballast, så Golfen kommer til at være noget tungere end normalt.”

Løbet kan følges på dplay og 6’eren.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: