Nicolaj Kandborg stempler ind i Danish Supertourisme

Når der er Night Race på Padborg Park den 1. September, så bliver det med et kendt ansigt på gridden i Danish Supertourisme, for den tidligere DTC-kører Nicolaj Kandborg får nemlig debut i Danish Supertourisme. Østjyden er nemlig på plads i sæsonens resterende tre afdelinger i Danish Supertourisme – Night Race i Padborg, løbet på Ring Djursland og ved årets finale på Padborg Park.

Det var egentligt planen, at østjyden skulle have kørt hele sæsonen i serien, men desværre lykkedes sæsonplanerne desværre ikke for den unge østjyde. Derfor er glæden også ekstra stor over, at det er lykkedes at komme tilbage på gridden:

– Det er en fantastisk mulighed at få de her tre løbsweekender i DST. Jeg er super glad for chancen. Det sker i en lejet bil, men jeg er virkelig opsat på at gå ud og gøre det godt, lyder det fra Nicolaj Kandborg.

Tilbage bag rattet

Med knap en halv sæson uden deciderede løb er det en både sulten og motiveret Nicolaj Kandborg, der har landet aftalen og nu er i gang med forberedelserne:


– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det er den fedeste fornemmelse at være tilbage, og det har virkelig været forfærdeligt at stå uden et sæde, forklarer han.

Nu er det rette tilbud imidlertid fundet, og trods den svære ventetid, så er motivationen i top: – Det var svært at finde det rette tilbud, men det kom i stand her – og eftersom jeg i de seneste snart 15 år altid har haft et sæde i enten karting eller bil, så var det virkelig svært at gå rundt uden et. Jeg kan ikke undvære racing – længere er den vist ikke, konkluderer han med et smil.

Første gang i mørke

Padborg Parks Night Race adskiller sig ganske væsentligt fra de fleste andre danske løb, da finalen denne gang køres efter mørkets frembrud. Det skaber en ny udfordring for Nicolaj Kandborg, der ikke har kørt racerbil i mørke før:

– Jeg har ikke kørt racerbil i mørke før, så det bliver specielt – men det er noget jeg glæder mig meget til at prøve. Som med så meget andet, så handler det her altid om at bygge på, når man er i bilen. Jeg ved, at der er hård konkurrence, men jeg tager i hvert fald ud og lærer en masse – og håber jeg kan kæmpe med, afrunder Nicolaj Kandborg.

Padborg Night Race er årets fjerde afdeling af Danish Supertourisme, og afvikles lørdag den 1. september.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: