Nyt debutland for Team Jönsson Consult / Eva Solo i 24H Series

Foto: Team Jönsson Consult
Oprindeligt var det planen, at den legendariske Formel 1-bane Monza skulle have dannet rammerne om sæsondebuten for Team Jönsson Consult / Eva Solo i årets 24H Series Europe. I stedet bliver det i Portugal, at teamets Mercedes AMG GT4 for første gang skal i aktion.

– Løbet var planlagt til den sidste weekend af marts, men da Monza-banen ligger i en af de regioner i Norditalien, der er ramt af udbrud af coronavirus, har arrangørerne valgt at flytte sæsonstarten til Estoril-banen i Portugal, fortæller teamchef Glen Sivertsen.

– Den beslutning kan vi naturligvis kun bakke op om, og vi valgte af samme grund heller ikke at gennemføre det testprogram, som vi havde planlagt på en bane i netop det nordlige Italien.

Estoril-banen, som ligger i nærheden af den portugisiske hovedstad Lissabon, har ligesom også Monza-banen historiske Formel 1-rødder. Det var således her, at Ayrton Senna i sin tid vandt sin første Formel 1-sejr, og det er en bane, som byder på både langsider og udfordrende sving.

– Det er første gang, en afdeling af løbsserien skal køres på denne bane, og når nu vi ikke har testet inden sæsonstarten, bliver vi ikke i
så høj grad handicappet af vores minimale forberedelse, da ingen i feltet rigtig har erfaring med Estoril-banen,” siger Glen Sivertsen.

– Vi skal dog afsted en dag tidligere, for turen i transporteren med Mercedesen på slæb bliver dobbelt så lang som turen til Monza. Til gengæld bliver rejsen til banen kortere for en af vores kørere. Jan Engelbrecht befinder sig nemlig i denne tid i forvejen i denne del af Europa, så han skal ikke rejse så langt.


De to andre kørere i Team Jönsson Consult / Eva Solos racerbil bliver Søren Jönsson og Mikkel C. Johansen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: