Perfection Racing havde en stor dag på Ring Djursland

Foto: Henning Smed

DTC-weekenden på Ring Djursland blev en stor succes for Perfection Racing. Med en andenplads og to førstepladser i Special Saloon Car klassen scorede Michael Klostermann næsten fuldt hus med teamets Chevrolet Corvette.

Det begyndte eller ikke så godt. Under træningen opstod der et problem med bilens gearskifte. Cut-off systemet svigtede ind imellem og når det sker, kan man ikke skifte gear uden kobling, mens man holder fuld gas på bilen.

Desværre var fejlen periodisk og det betød, det ikke var muligt at lokalisere årsagen. Derfor måtte teamet gribe til løsningsmodel nummer to: Verbal opsang. “Hør nu her. Vi kan ikke gøre noget ved det, så nu tager du dig bare sammen, bruger koblingen og så kører du, så det ryger,” lød beskeden fra teamchef, Svend Aage Madsen, til Michael Klostermann.

Og se, det virkede. To omgange efter, Michael havde fået den besked, kørte han sin hurtigste omgang på Ring Djursland nogensinde og teamet begyndte at tro, at der måske var basis for noget i denne week-end alligevel.

Forventningerne blev indfriet allerede i første SSC heat om lørdagen. En andenplads blev kørt hjem efter Morten Straarup i Aquila og dermed var Perfection Racing godt i gang.


Teamet var godt klar over, at den lynhurtige Aquila var udenfor rækkevidde, men det lagde nu ikke en dæmper på Michael Klostermann. I andet heat søndag middag lagde han ud med at sætte ny personlig rekord for en omgang på Ring Djursland ikke mindre end to gange. Det høje tempo betød, at Aquila’en ikke bare stak af og da de to begyndte at indhente de langsommere biler med en omgang kunne Michael Klostermann endda udnytte overhalingerne til at rykke lidt tættere på.

Og så lige pludselig holdt Morten Straarups Aquila ude i sandet for enden af langsiden. “Jeg tror simpelthen, han forbremsede sig,” mente Michael Klostermann, som dermed rykkede op på førstepladsen. Den forlod han ikke igen og en heatsejr var dermed hjemme.

Til 3. heat var Aquila’en ikke blevet klar, så det heat udviklede sig faktisk til et one-car show. Michael Klostermann stak af fra start og det var det sidste konkurrenterne så til ham. Der blev ikke sat personlig omgangsrekord i dette heat, men der manglede kun 3/1000 sekund. Corvetten gik simpelthen så godt, at det var umuligt at lade være med at give gas.

Alt i alt en fantastisk week-end for Michael Klostermann og Perfection Racing. Teamchef Svend Aage Madsen opsummerer kort week-endens resultat til: “Teamets målsætning forud for week-enden var pointjagt til mesterskabet og vi har i den grad fået, hvad vi kom efter. Det har været en fantastisk week-end!”

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: