Perfection Racing vil erobre Europa

Foto: Perfection Racing
Perfection Racing vender tilbage til de internationale racerbaner i 2020. Målet for sæsonen er et Europamesterskab og vejen dertil kommer til at gå over 5 langdistanceløb i 5 lande. Midlet dertil er en splinterny Ginetta G55, som teamet netop har hentet i England, og så naturligvis nogle kørere: Tommy Laugesen, Michael Klostermann og Claus Klostermann.

Efter en succesfuld sæson i 2018, hvor teamet kunne lade sig kåre som ‘Champions of the Continents’ i Creventics 24H serie af langdistanceløb, har Perfection Racing haft et relativt stille 2019. Det var planlagt, for efter 2018-sæsonen med løb i Dubai, Europa og USA var der en stor del af teamet, som valgte at prioritere familien, efter at have brugt stort set al ferie hele året på motorløb. Teamet så derfor ind i et 2019, hvor der skulle mange nye folk i spil på de forskellige poster.

Det blev derfor til et år på de danske baner, hvor det hurtigt viste sig, at det nye hold fungerede som en stabil enhed. Året kunne afsluttes med et Danmarksmesterskab i Danish Endurance Championsship og det blev også til et klart godkendt resultat i en lille eksamen bestående af et 24-timers løb i Spanien. Her kørte teamet en andenplads i deres klasse i hus – ikke mindst i kraft af en kæmpe indsats af mekanikerteamet, som efter et mindre uheld om natten fik bilen så hurtigt på banen igen, at man stadig var med i den skarpe ende af feltet.

Det viste tydeligt, at teamet igen er klar til større udfordringer og det var ikke nogen vanskelig beslutning at rette sigtet imod Creventics Europamesterskab i langdistanceløb. “Det er mere overkommeligt at rejse til løb i Europa end at skulle fragte bil og team jorden rundt, og da alle de europæiske løb afvikles på klassiske Formel 1 baner er både kørere og resten af teamet sikret en række store oplevelser,” mener teamchefen, Svend Aage Madsen.

I det hele taget betyder oplevelserne meget for Perfection Racing, hvilket en støt voksende skare på de sociale medier har fundet ud af. “Vi har det sidste års tid gjort meget ud af, at vores følgere har gode muligheder for at være med, når vi er ude til løb. Creventic livestreamer alle deres løb, så selve løbet kan vores fans let følge, men derudover sørger vi også for at de via sociale medier hele tiden kan følge hvad der sker lige netop omkring vores team,” fortæller Svend Aage Madsen.


Teamet har erfaret, at der er stor interesse for at følge løbene i udlandet og derfor er man klar med noget nyt til de 5 EM løb. “Vi har lavet en aftale med et TV produktionsselskab, som vil følge os til de 5 EM-løb med et TV-hold. Det bliver ikke live-dækning, for det sørger Creventic selv for, men optagelserne vil blive brugt til et program med vores oplevelser efter hvert af løbene. Vi synes selv, vi oplever fantastisk meget under et løb og det håber vi at kunne formidle videre på denne måde,” fortæller Svend Aage Madsen. Programmerne vil blive vist både på landsdækkende og regionale TV-stationer ligesom det også vil kunne streames.

2020 sæsonen begyndte faktisk allerede sidst i november, hvor hele teamet var i England for at besøge Ginetta fabrikken i Leeds. Med hjem var der en splinterny Ginetta G55, som nu står på værkstedet i Slangerup. Nu kommer vinteren så til at gå med at få de sidste detaljer på plads i bilen og – ikke mindst – en omfattende planlægning for de kommende løb. Kom bare med 2020 – vi kan næsten ikke vente.


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: