Peugeot Sport henter fransk forstærkning til TCR Denmark

Foto: Peugeot Sport

Peugeot Sport er klar med franske forstærkninger til det kommende dobbeltløb i TCR Denmark den 5. og 6. september!

De danske motorsportsfans, som kan deres historie med standardvogne, husker måske dengang franske Julien Briché sidst gæstede dansk asfalt. Dengang var det i 2006 i DTC for Peugeot – og nu vender Briché tilbage for selvsamme mærke i TCR Denmark. Siden har karrierens veje ført den 39-årige franskmand videre i touringcars med Peugeot, for hvem han tog EM-sølvet i TCR Europe Touring Car Series 2019.

Men nok så vigtigt har Briché været en vigtig brik i udviklingen af Peugeots 308 GTI TCR – og det er netop den bil han nu kommer til Danmark for at hjælpe Peugeots satsning i TCR Denmark med.

Peugeot Sports Brian Madsen glæder sig over, at det er lykkedes at hente den stærke franskmand til Danmark i forbindelse med den dobbelte løbsweekend på FDM Jyllandsringen den 5-6. september.

– Det er rigtig stort at få en kapacitet som Julien med ind over vores projekt, og selvom han måske ikke er det mest kendte navn på vores breddegrader, så er han en kører, der i høj grad har været toneangivende i TCR, og som var med til at udvikle bilen. At vi kan få så stort et navn hertil med opbakning fra Peugeot Sport nede i Frankrig er fantastisk for os.


Knowhow til de danske baner
Samtidigt er det en opbakning, som Brian Madsen vurderer, vil få en afgørende betydning for det franske mærkes fortsatte indsats.

– Det er vigtigt at få fransk opbakning ind over udviklingen. Det er ingen hemmelighed at de danske baner er anderledes end de noget større baner, som TCR kører på ude i verden – og den knowhow er guld værd for os. Han er ufatteligt dygtig og det er viden, vi skal have glæde af til september”, forklarer Brian Madsen og fortsætter:

– For mig er det et skulderklap til vores satsning, at vi får sådan en kapacitet ind. Det skal prøves. TCR Denmark er kommet rigtig flot fra start og det har været fantastisk at se den opbakning, som serien fik fra første færd, og vi glæder os bare til at komme på banen igen, afrunder han.

TCR Denmark vender tilbage den 5-6. september på FDM Jyllandsringen.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: