Alle jagter point på Ring Djursland

Foto: Ib Trebbien

Der er trængsel i toppen af feltet og med bare to afdelinger tilbage i kampen om årets mesterskab, kan ingen tillade sig at køre afventende.

Der er trængsel i toppen af feltet og med bare to afdelinger tilbage i kampen om årets mesterskab, kan ingen tillade sig at køre afventende. Martin Andersen er med tre sejre i de seneste afdelinger inde i en god stime, og han ligger nu lige i baghjulene på Ole Pedersen og Michelle Gatting i mesterskabskampen, mens Casper Røes fører i AM Cuppen.

Man skal heller ikke afskrive en kører som Frederik Nymark, der tørster efter revanche efter et år, der indtil nu har budt på flere ned- end opture.

De populære Legend Car Cup racere er også med igen. Michael Søvang Christensen kommer til Djursland med en solid mesterskabsføring, men trioen Lars Bonnensach Ebbesen, Mirza Ahmetagic og Calle Helbo har stadig en chance for at besejre ham i den samlede stilling.

Weekenden byder også på gensyn med langdistanceklassen, DEC, der har oplevet en ny opblomstring, efter man har ændret afviklingsformat i denne sæson. Desuden køres der i klasserne Aquila Senergy Cup, Formel 4 og 5, Super Cup og Special Saloon, så der er masser af aktivitet på banen både lørdag og søndag.


Der lægges ud med tidtagning for DEC klassen allerede klokken 8,00 lørdag morgen og der køres løb fra klokken 12,45. Søndag begynder aktiviteterne klokken 9,00 og dagens sidste heat køres klokken 16,30.

Banen ligger, som den har gjort siden 1965, ved landsbyen Pederstrup, ikke langt fra Tirstrup på Djursland.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: