Bastian Buus inden Porsche Supercup på Red Bull Ring: Vi har et godt setup at skyde med

Foto: Porsche AG

Bastian Buus skal igen forsøge at udbygge sin føring i rookiemesterskabet, når fjerde afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afvikles i forbindelse med Formel 1-løbet på Red Bull Ring den kommende weekend.

Det er ikke engang en uge siden, Bastian Buus sikrede nye point i kampen om rookiemesterskabet i Porsche Mobil 1 Supercup på Silverstone. Men den 19-årige racerkører fra Kolding er allerede i gang med forberedelserne til et nyt skud, da den kommende weekend byder på endnu en afdeling af det prestigefyldte internationale mærkemesterskab.

Igen afvikles Supercup-ræset i forbindelse med en afdeling af verdensmesterskabet i Formel 1. Og igen er Bastian Buus opsat på at være frontløber i rookieklassen, hvor han har haft føringen siden sæsonens første løb. Weekendens udfordring finder sted på østrigske Red Bull Ring, hvilket sætter forventningerne ekstra højt.

– Det er jo hjemmebane for mit team, Lechner Racing, der ligesom vores hovedsponsor, BWT, har base i Østrig. Det er derfor en weekend, hvor vi rigtig gerne vil ramme plet, men jeg tror også, at vi har et rigtig godt setup at skyde med. Sidste år satte teamet pole position i kvalifikationen, og jeg sluttede selv på en fjerdeplads da jeg kørte på Red Bull Ring i den tyske Carrera Cup i foråret, så jeg er ret optimistisk. Mit fokus bliver selvfølgelig at vinde rookieklassen igen og udbygge min mesterskabsføring. Den store udfordring bliver at holde sig indenfor linjerne og undgå track limits (straffe for at krydse linjer, red.), for Red Bull Ring er en af de baner, som lægger op til at gå hårdt på curbs. Vejrudsigten ser spændende ud, og det kan godt hen og blive et vådt ræs, men det behøver ikke være nogen dårlig ting for os. Jeg glæder mig virkelig til weekenden, lyder det fra Bastian Buus.

Fjerde afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup skydes i gang med officiel træning fredag den 8. juli klokken 18.30 dansk tid, mens kvalifikation afvikles lørdag den 9. juli klokken 13.55. Løbet flages grønt søndag den 10. juli 11.50. Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på seriens website.


*****
PORSCHE MOBIL 1 SUPERCUP
TIME SCHEDULE – RED BULL RING

Friday 8 July
18.30 – Practice (45 min)

Saturday 9 July
13.55 – Qualifying (30 min)

Sunday 10 July
11.50 – RACE (35 min)

Follow LIVE: TV3 SPORT, Viaplay, F1 TV, Eurosport

Bastian Buus Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: