Bastian Buus klar til Porsche Supercup på Paul Ricard: Sigter efter nyt topresultat

2022_07_bastian_buus_psc_red_bull_ring_2
Foto: Porsche AG

Efter karrierens første Porsche Supercup-podie på Red Bull Ring er Bastian Buus motiveret for et nyt topresultat i sæsonens femte afdeling på Paul Ricard den kommende weekend.

Bastian Buus nåede en afgørende milepæl, da han for to uger siden kørte et podieresultat hjem i Porsche Mobil 1 Supercup på Red Bull Ring. Den stærke præstation, kombineret med en suveræn føring i rookiemesterskabet, har gjort den 19-årige racerkører fra Kolding sulten efter flere topresultater. Og Buus får en ny chance den kommende weekend, når femte afdeling af den benhårde Porsche-serie flages grøn i forbindelse med Formel 1-grandprixet på franske Circuit de Paul Ricard.

– Jeg har gode minder fra Paul Ricard, fordi det var dér, jeg sikrede mig mit GT4-mesterskab i 2020. Vores testforberedelser er gået godt, og jeg er sikker på, at vi vil præstere stærkt igen. Jeg ved, at jeg hører til blandt de bedste kørere i feltet, og mit fokus ligger fortsat på kvalifikationen, da det er afgørende at starte så langt oppe som muligt i de her sprintræs. Vi er kun halvvejs i sæsonen, men selvfølgelig tænker jeg på min føring i rookiemesterskabet. Men der er også et generelt mesterskab, hvor top-tre nu er indenfor rækkevidde. Alt kan stadig ske, og det gælder om at holde balancen i det hele, lyder det fra Bastian Buus.

Bastian Buus stiller igen op for østrigske BWT Lechner Racing, som i øjeblikket fører både kørermesterskabet, rookiemesterskabet samt teammesterskabet i Porsche Mobil 1 Supercup. Danskeren, som holder en føring i rookiemesterskabet og en femteplads i det generelle mesterskab, skal kæmpe imod 31 andre Supercup-deltagere på den 5,8 kilometer lange franske Formel 1-bane.

Femte afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup skydes i gang med træning fredag den 22. juli klokken 15.30, mens kvalifikation finder sted lørdag den 23. juli klokken 11.10. Det 13 omgange lange sprintløb flages grønt søndag den 24. juli klokken 11.45 og bliver sendt på TV 3 SPORT og Viaplay samt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på seriens website.


Bastian Buus Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: