Ambitionerne er tårnhøje, når Bastian Buus den kommende weekend stiller op til årets første afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup på italienske Imola. Den 18-årige dansker vil vinde rookiemesterskabet.

Blot en uge efter, at Bastian Buus markerede sig som en af de hurtigste kørere i det franske Porsche Carrera Cup-mesterskab, er den 18-årige dansker nu klar til at tage hul på endnu én af 2022-sæsonens store opgaver. Racerkøreren fra Kolding stiller den kommende weekend op til årets første afdeling af den internationale Porsche Mobil 1 Supercup, og målsætningen er klar.

Annonce:

– Jeg skal vinde rookiemesterskabet. Det bliver ikke nemt, for jeg er ikke alene om dét mål, og Supercup samler de hurtigste kørere. Men jeg glæder mig og føler, at vi er godt forberedte. Det bliver mit første Supercup-løb, men også mit første løb med BWT Lechner Racing. Vi havde en stærk prætest, hvor vi var det hurtigste team, og holdet har generelt en masse store sejre og mesterskaber bag sig. De ved, hvad det handler om. Jeg ser også frem til at køre mod nogle af de kørere, som jeg kæmpede mod i 2021-sæsonen i den tyske Porsche Carrera Cup. Det bliver enormt spændende, og jeg satser på at komme godt fra start med et godt rookieresultat, lyder det fra Bastian Buus.

– Samtidig ser jeg frem til at køre på Imola igen. Det var her, jeg debuterede i en sportsvogn og vandt mit første GT4-løb for to år siden, og det er i det hele taget en fantastisk racerbane med fede sving og masser af fart. Løbet afvikles i forbindelse med Formel 1-mesterskabet, så jeg ser også frem til at overvære mit første Formel 1-løb. Der bliver på alle måder en weekend med fuld knald på og en masse nye indtryk.

Første afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup samler et benhårdt felt af 33 biler, hvor seks deltagere, Bastian Buus inklusive, skal kæmpe om rookiemesterskabet. Træning og kvalifikation afvikles fredag den 22. april og lørdag den 23. april, mens det 14 omgange lange løb bliver flaget grønt søndag den 24. april klokken 12.05. Alle afdelinger af Porsche Mobil 1 Supercup bliver sendt på F1 TV og Eurosport, mens livetiming kan følges direkte på seriens website.

Bastian Buus Racing

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply