Bastian Buus på dobbeltpodie i Porsche Carrera Cup France

#999 Bastian BUUS (DNK), Pro, Allied-Racing
Porsche Carrera Cup France
Circuit Magny-Cours, France
11-14 Mai 2022
© Alexis GOURE
Foto: Porsche

Den 18-årige dansker sikrede to tredjepladser i tredje afdeling af det franske Porsche Carrera Cup-mesterskab, som blev afviklet på Magny-Cours i Bededagsferien.

Det var en veltilfreds Bastian Buus, som lørdag forlod Magny-Cours med to pokaler i bagagen. Den 18-årige racerkører sikrede nemlig to tredjepladser i årets tredje afdeling af Porsche Carrera Cup France, og dét var bedre, end danskeren ellers havde turdet håbet på.
– Magny-Cours er hjemmebane for de franske kørere, og under de indledende tests virkede det som om, at de var markant hurtigere end på de øvrige baner. Undervejs i træningen fandt vi farten, og så blev vi optimistiske. Desværre ramte vi den ikke optimalt i kvalifikationerne, hvor jeg sluttede på en sjette- og en femteplads. Alligevel havde jeg god fart i løbet og endte med at køre mig frem til podiet i begge ræs, lyder det fra Bastian Buus.
Bastian Buus på skamlen i det franske. Foto: Porsche/Alexis GOURE
De to franske Porsche-løb var pakket med action og meget tæt kørsel, og enkelte biler måtte udgå med svære skader. Buus formåede dog at undgå at blive indblandet i slagsmålene og kørte to sikre tredjepladser hjem.
– Med to topresultater på en bane, hvor vi havde frygtet at være på udebane, har det bestemt været en god weekend. Men vi skal optimere vores kvalifikationer, så vi kan starte længere fremme i rækkerne. Min fart under løbene var nemlig god nok til at kæmpe med om en sejr, men i så tæt et felt er det svært at finde overskuddet til at komme forbi de hurtigste. To tredjepladser giver os imidlertid en solid mængde point til mesterskabet, hvilket er godt, da jeg misser næste afdeling, fordi kalenderen konflikter med det tyske mesterskab. Stor tak til teamet for endnu en stærk weekend.
Næste opgave for Bastian Buus og Allied-Racing er anden afdeling af det tyske Carrera Cup-mesterskab, Porsche Carrera Cup Deutschland, som finder sted allerede den kommende weekend, 20.-22. maj, på den østrigske Formel 1-bane, Red Bull Ring.
Bastian Buus Racing
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: