Bastian Buus på Lausitzring: Vil på podiet i Carrera Cup-mesterskabet

Foto: Porsche AG

Bastian Buus håber på at komme endnu tættere på toppen i Porsche Carrera Cup Deutschland, når han stiller op til sjette afdeling af det tyske mesterskab på Lausitzring den kommende weekend.

Bastian Buus sikrede i forrige weekend sæsonens femte podieresultat i Porsche Carrera Cup Deutschland, og den kommende weekend håber danskeren på yderligere to stærke ræs, når sjette afdeling af det tyske mærkemesterskab flages grønt på Lausitzring. Med tre afdelinger tilbage af sæsonen holder Buus en tredjeplads i det samlede mesterskab, og nu sættes alle midler ind for at komme endnu tættere på toppen.

– Denne weekend bliver umiddelbart lidt mere udfordrende, da jeg aldrig tidligere har kørt på Lausitzring. Men vores test tidligere på ugen gik godt, så jeg har en god fornemmelse. Umiddelbart forventer jeg at vi er i top-fem, hvis vi præsterer, som vi plejer. Men ambitionerne er naturligvis høje. Vores mål for weekenden er at forsvare tredjepladsen og samtidig komme tættere på toeren og etteren. Det lakker mod enden i mesterskabet, og med tre afdelinger tilbage gælder det om at maksimere alt det, vi kan, uden at miste fokus. Det er en svær balance, men vi er et stærkt team. Jeg glæder mig til at komme tilbage i sædet igen, lyder det fra Bastian Buus.

Sjette afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Lausitzring skydes i gang med træning fredag den 19. august, mens kvalifikation og første løb afvikles lørdag den 20. august. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag den 21. august. Alle løb kan følges live på YouTube.

– – –


PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – LAUSITZRING

Friday 19 August
15.20 – Practice (60 min)

Saturday 20 August
09.15 – Qualifying (35 min)
14.40 – RACE #1 (30 min)

Sunday 21 August
14.40 – RACE #2 (30 min)

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: