Podie for Bastian Buus i Carrera Cup France

Départ Course 1
Porsche Carrera Cup France
Circuit Ricardo Tormo - Valencia 
14 au 18 septembre 2022
© Alexis GOURE
Foto: Porsche

Bastian Buus gennemførte i weekenden femte afdeling af Porsche Carrera Cup France, og selv om den 19-årige racerkører ikke var tilfreds med farten i sin Porsche 911 GT3 Cup, sikrede danskeren alligevel en podieplads og rykkede endnu tættere på top-tre i den samlede stilling.

– Det var ikke den optimale weekend. Under den indledende test og træning følte jeg, at vi var godt med på farten. Men tidtagningen gik skævt med næsten et halvt sekund op til pole position, og jeg kæmpede også med farten i løbet. Jeg sluttede på en fjerdeplads i første ræs, men blev rykket op på podiet, da tredjepladsen fik en straf. Andet ræs var lidt kaotisk, da et regnvejr brød ud kort efter starten. Jeg blev kørt af banen af en modstander og kørte herefter i pit for at skifte til regnvejrsdæk. Jeg troede, at mit løb var kørt, men blev så reddet af en safetycar, som gjorde det muligt for mig at fange feltet og kæmpe mig frem til en fjerdeplads, lyder det fra Bastian Buus.

– Pointmæssigt endte det med at være en okay weekend, selv om vi manglede fart. Jeg hentede 19 point ind på tredjepladsen i den samlede stilling og har stadig chancen for at slutte på mesterskabspodiet til finalen.

Foto: Porsche/Alexis GOURE

Sjette og sidste afdeling af Porsche Carrera Cup France afvikles den 14.-16. oktober på Formel 1-banen Paul Ricard i Sydfrankrig. Inden da skal Bastian Buus i aktion allerede den kommende weekend, 23.-25. september, når syvende afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland løber af stablen på tyske Sachsenring.

Bastian Buus Racing


Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: