Bastian Buus sikrede nye mesterskabspoint i Porsche Carrera Cup Deutschland

Porsche Carrera Cup Deutschland, Red Bull Ring 2022
Foto: Porsche AG

Den danske Porsche-kører holder sluttede lige udenfor podiet i weekendens Carrera Cup-løb på Red Bull Ring. Næste stop er Monaco og Supercup.

Bastian Buus hentede nye point til mesterskabskampen i Porsche Carrera Cup Deutschland, da han lørdag-søndag sikrede en sjette- og en fjerdeplads i anden afdeling af det tyske mesterskab. De benhårde racerløb fandt sted på østrigske Red Bull Ring, og i begge tilfælde lykkedes det for danskeren at forbedre sin startposition. Buus holder nu en sjetteplads i den samlede stilling, blot fire point fra fjerdepladsen.

– Det har været en tilfredsstillende weekend med gode point til mesterskabet. I løbene er farten rigtig god, men vi mangler fortsat at ramme den helt perfekt i kvalifikationerne. Her sluttede jeg P7 i begge tidtagninger, og vi skal længere frem, hvis vi skal have en chance for at kæmpe med om podieplaceringerne. Lige nu ved vi ikke, hvad løsningen er, men vi lærer hele tiden, og det skal nok komme. Det vigtigste er, at vi har farten i løbet, lyder det fra Bastian Buus.

Porsche 911 GT3 Cup, Bastian Buus (DK), Allied Racing, Porsche Carrera Cup Deutschland, Red Bull Ring 2022

Bastian Buus kæmpede blandt andre med den tidligere Porsche Supercup-mester, Larry Ten Voorde, og danskeren var tæt på en fjerdeplads i lørdagens løb, da han efter et mislykket angreb på hollænderen røg fra en femte- til en sjetteplads.

– Der er er hård kamp om placeringerne, og nogle gange er det værd at tage chancer. Og det var det netop dér, også selv om det ikke lykkedes. Igen en kæmpe tak til hele holdet bag Allied-Racing. Vi vender tilbage stærkere, lyder det fra Bastian Buus.


Næste opgave for den danske Porsche-kører er anden afdeling af den internationale serie, Porsche Mobil 1 Supercup, som bliver afviklet allerede den kommende weekend, 26.-29. maj, i forbindelse med det berømte Formel 1-løb i Monaco.

Bastian Buus Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: