Christina Nielsen efter forberedelse til 24-timersløb på Daytona: En god start på rejsen

Foto: CHRISTINA NIELSEN RACING

Christina Nielsen skød i weekenden 2020-sæsonen i gang med den officielle IMSA-test på Daytona International Speedway. Danskeren stiller den 25.-26. januar op til det berømte amerikanske 24-timersløb sammen med Lamborghini-teamet Grasser Racing.

January 2-5, 2020. IMSA Weathertech Series. ROAR Test. #19 GEAR Racing powered by GRT Grasser, Lamborghini Huracan GT3, Christina Nielsen

København, 7. januar 2019 – Nyt år, nyt team for den dobbelte IMSA-mester Christina Nielsen, som har teamet op med det østrigske Lamborghini-team Grasser Racing og vil forsøge at generobre det amerikanske mesterskab sammen med sin britiske makker, Katherine Legge. Danskeren er tilfreds efter årets første test, som løb af stablen på Daytona International Speedway den forgangne weekend.

– Alt er gået rigtig godt. Grasser Racing er som ventet et utroligt ambitiøst team med en fed atmosfære og virkelig dygtige folk, som sidste år formåede at sejre på både Daytona og Sebring. Vi fandt ret hurtigt hinanden, fik kørt de forskellige sessions igennem som planlagt og kom godt på plads med setup og dæk. Bilen er virkelig fed. Det er mit første år i en Lamborghini, men jeg fandt mig ret hurtigt tilrette i bilen. Testen er først og fremmest en forberedelse til 24-timersløbet på Daytona senere på måneden, men samtidig er det også årets første mulighed for at møde de mange fans, og her var vores tegneserie-inspirerede design noget, der virkelig fik opmærksomhed, lyder det fra Christina Nielsen.

January 2-5, 2020. IMSA Weathertech Series. ROAR Test. #19 GEAR Racing powered by GRT Grasser, Lamborghini Huracan GT3, Christina Nielsen, Katherine Legge, Tati Calderon, Rahel Frey

27-årige Christina Nielsen skal dele sin Lamborghini Huracán GT3 EVO med den 39-årige britiske Katherine Legge, som også var danskerens makker i 2019-versionen af IMSA-mesterskabet. Til 24-timersløbet på Daytona, som er sæsonens første løb, får Lamborghini-duoen desuden selskab af den 33-årige schweizer Rahel Frey, som i 2019 sluttede lige udenfor mesterskabspodiet i European Le Mans Series, samt den 26-årige colombianske Formel 1-testkører, Tatiana Calderón.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: