Christina Nielsen efter frustrerende IMSA-løb på Lime Rock: En weekend, som skal glemmes

Foto: Christina Nielsen Racing

LIME ROCK PARK, CONNECTICUT, 22. JULI 2019 – Stegende hede temperaturer gjorde det svært for Christina Nielsen og Katherine Legge at finde den optimale balance i deres Acura NSX GT3 i lørdagens løb på Lime Rock-banen nord for New York. Oven i det hele satte et knækket hjulophæng et endeligt punktum for Meyer Shank Racing-duoens bestræbelser på at sikre et godt resultat.

– Det var en skuffende weekend. Fra starten kæmpede vi med at finde en ordentlig balance i bilen, men det lykkedes aldrig for os at blive lige så hurtige som vores søsterbil. At det blev en af de varmeste weekendener på Lime Rock nogensinde, hjalp os heller ikke. Det var frustrerende både at kæmpe med farten og samtidig være under så hårdt fysisk pres på grund af varmen, lyder det fra Christina Nielsen.

Det var danskeren, som startede det to timer og 45 minutter lange IMSA-løb fra en 11. plads efter en benhård kvalifikation lørdag. Efter 48 minutters kørsel afleverede Nielsen bilen på en fjerdeplads, hvorefter Katherine Legge overtog sædet og kørte resten af løbet. Undervejs blev briten ramt af en konkurrent og måtte mod slutningen af løbet fortrække til pitlane med et knækket hjulophæng.

Christina Nielsen: En weekend til glemmebogen

– Det blev en af de dér weekender, som bare skal glemmes hurtigst muligt. Ærgerligt, at vi ikke kunne sikre et bedre resultat til teamet, som virkelig har knoklet for at give os en god bil, og som under løbet igen leverede en fantastisk indsats i pitlane. Nu gælder det for mig personligt om at komme videre til Europa og blive optimalt forberedt til 24-timersløbet på Spa-Francorchamps i næste weekend.


Næste udfordring for Christina Nielsen er således det berømte belgiske 24-timersløb, hvor hun stiller op for Mercedes-AMG-teamet Strakka Racing. Danskeren deltog i den officielle test i begyndelsen af juli, og de første trænings- og kvalifikationssessions begynder torsdag, mens løbet flages grønt lørdag klokken 16.30.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: