Den danske racerkører var flyvende med BMW-teamet Yeeti Racing og kørte to andenpladser hjem i weekendens to firetimersløb på Nürburgring.

Det blev en travl, men succesfuld weekend for Christina Nielsen, som den 10.-11. juli stillede op til femte og sjette afdeling af det tyske langdistancemesterskab Nürburgring Langstrecken Serie. Sammen med BMW-teamet Yeeti Racing og teamkammeraterne Célia Martin og Domenico Solombrino sikrede den danske racerkører en andenplads i klassen i begge løb.

Annonce:

– Det var en ret fed weekend og en overordnet god start på mit engagement med Yeeti Racing. Fantastisk oplevelse at vende tilbage til Nürburgring Nordschleife, som jo er et legendarisk sted, og samtidig enormt stærkt at kunne tage hjem med pokaler. Jeg er positivt overrasket over vores BMW M4, som nok er en af de bedste GT4-biler, jeg har prøvet. Vi gjorde store fremskridt hen over weekenden, og selvom vi oplevede et sammenstød mod slutningen af søndagens løb, lykkedes vi med at holde vores position og køre bilen i mål, lyder det fra Christina Nielsen.

– Banen er lige så vild, som jeg husker, og med 140 tilmeldte kørere var der smæk på. Men til forskel fra de løb, som ligger inden 24-timersløbet, var der ikke lige så mange biler til start, hvilket gjorde det nemmere at finde en rytme gennem trafikken.

Næste opgave for Christina Nielsen bliver fjerde afdeling af det amerikanske GT4-mesterskab den 27.-29. august på Road America, hvor danskeren stiller op med Porsche-teamet Murillo Racing.

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Skriv et svar