Conrad Laursen sikrede Formel 4-podie på Spa-Francorchamps

2022_06_conrad_laursen_f4_misano_6
Foto: Prema Powerteam

For anden afdeling i træk lykkedes det for Conrad Laursen at sikre sig en eftertragtet podieplads i det benhårde italienske Formel 4-mesterskab.

Opturen fortsætter for den 16-årige Formel 4-kører Conrad Laursen, som søndag eftermiddag kunne stille sig på podiet på med en flot andenplads i tredje afdeling af F4 Italian Championship. Det er anden løbsweekend i træk, den danske racerkører sikrer et podieresultat i det benhårde juniormesterskab, som denne gang blev afviklet på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps.
– Det går den rigtige vej og et podie er en fed afslutning på weekenden. Det hele startede med en solid kvalifikation, hvor jeg sikrede en syvendeplads og to fjerdepladser. Bestemt stadig plads til forbedring, men klart bedre end tidligere på sæsonen. I første løb kom jeg ikke optimalt fra start og sluttede nier, og i andet løb udgik jeg efter et crash. Til gengæld fik jeg sat det hele godt sammen i tredje og sidste løb. Absolut ikke den perfekte weekend, men et kæmpe skridt fremad. Jeg fik bevist, at jeg kan være med på farten og kæmpe med om podier og sejre, så nu handler det om at fortsætte stilen og det hårde arbejde, lyder det fra Conrad Laursen.
Fjerde afdeling af F4 Italian Championship, hvor Conrad Laursen fortsat holder en 10. plads i det samlede mesterskab, afvikles den 1.-3. juli på Vallelunga. Inden da skal Conrad Laursen og resten af Prema Powerteam i aktion i tredje afdeling af det tyske Formel 4-mesterskab, som køres på hollandske Zandvoort den 24.-26. juni.

Conrad Laursen Racing

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: