Dennis Lind efter gæstevisit i ADAC GT Masters: Et fedt ræs!

2022_05_dennis_lind_adac_gt_red_bull_ring_10
Foto: ADAC GT Masters

Dennis Lind og Christian Klien sikrede to top-11-placeringer i weekendens afdeling af det tyske GT3-mesterskab, som blev afviklet på Red Bull Ring.

Dennis Lind havde forudset et benhårdt i ræs i weekendens gæstevisit i det tyske GT3-mesterskab, ADAC GT Masters, på Red Bull Ring, og dét skulle vise sig at holde stik. Sammen med teamkammeraten fra McLaren-teamet JP Motorsports, østrigske Christian Klien, sluttede danskeren på henholdsvis en 11. plads og en niendeplads i de to 60-minuttersløb.

– Lørdagens resultat kunne havde været langt bedre, for vi havde rigtig god fart til at begynde med, men på 14. omgang løsnede frontsplitteren sig, og bilen blev umulig at styre. Set i lyset af dét var 11. pladsen et ret fint resultat, lyder det fra Dennis Lind.

Det 23 biler store ADAC GT Masters-felt bestod af stærke teams med support fra de store mærker som Porsche, Audi, Mercedes-AMG og BMW, og med samtlige biler indenfor ét sekund under søndagens kvalifikationen var det tydeligt, at der ventede endnu et tæt løb.

– Søndagens ræs var igen supertæt, og netop dét var vores store udfordring. Vores McLaren er stadig ikke effektiv nok i dirty air, hvilket gør det svært at følge konkurrenterne helt tæt og udnytte, når de begår fejl. Det lignede en P8, måske en P7, men jeg tog en nødvendig chance, som kostede lidt, så vi må acceptere en niendeplads. Kæmpe tak til hele teamet for en fed weekend. Dette var kun en gæstedeltagelse i ADAC GT Masters-serien for vores vedkommende, men jeg håber, vi vender tilbage igen!


Næste opgave for Dennis Lind, Christian Klien og resten af JP Motorsports er anden afdeling af GT World Challenge Endurance Cup Europe, som afvikles på sydfranske Paul Ricard den 3.-5. juni.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: