Dennis Lind i spændingsfyldt mesterskabsfinale på Donington

Foto: Dennis Lind Racing

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind leverede en stærk indsats i finalen det britiske GT-mesterskab på Donington, hvor han kørte sin Lamborghini Huracán fra en 10. plads til en femteplads ved målflaget.

DONINGTON PARK, ENGLAND, 16. SEPTEMBER 2019 – Dennis Lind og Michael Igoe kørte over målstregen på en femteplads i sæsonens syvende og sidste afdeling af British GT Championship, som blev afviklet på Donington Park søndag eftermiddag.

Dét skete efter en spændingsfyldt afslutning, hvor Lind kæmpede om positionerne med den mesterskabsførende Aston Martin. Efter tætte kampe fik de to duellanter imidlertid kontakt, hvilket udløste en tidsstraf til danskeren, som efter løbet blev degraderet til den sjetteplads.

– Alt i alt var det et fedt løb med gode kampe. Da jeg kørte ud fra pitstoppet midtvejs i løbet, holdt vi en 10. plads, og i løbets sidste minutter var vi helt oppe på en femteplads. Med udsigt til en mulig podieplacering gik jeg i angreb på den forankørende Aston Martin, og jeg uheldigvis ramte jeg ham bagfra midt i et sving, forklarer Dennis Lind.

Nærkontakten betød, at de to duellanter blev overhalet af en tredje bil, som hurtigt fik et forspring. Og trods god fart i sin Lamborghini Huracán lykkedes det ikke for danskeren at lukke hullet, og Lind måtte således tage til takke med en femteplads. Et resultat, som altså blev ændret til en sjetteplads efter dommernes afgørelse.


– Det er naturligvis beklageligt, når man rammer hinanden, og især, når den ene part er en bil, som kører efter mesterskabet. Men det var ikke min intention, og efter kontakten lod jeg også bilen køre forbi igen, men jeg havde simpelthen bedre fart og blev nødt til at kæmpe for vores eget resultat. Sket er sket, og det har været fantastisk at deltage i det britiske GT-mesterskab med WPI Motorsport. Jeg håber ikke, at det er sidste gang.

Næste opgave for Dennis Lind er mesterskabsfinalen i Blancpain GT Series Endurance Cup, som afvikles om to uger, den 28.-29. september, på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: