Dennis Lind udgik fra GT World Challenge-åbner på Imola

Foto: Dennis Lind Racing

Hård weekend for den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind, som sammen med sine teamkammerater fra FFF Racing Team måtte udgå fra første afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup på Imola søndag.

Det var en skuffet Dennis Lind, som sammen med teamkammeraterrne Marco Mapelli og Andrea Caldarelli måtte udgå fra weekendens sæsonpremiere på GT World Challenge Europe Endurance Cup. Den ellers stærke Lamborghini-trio kørte i garagen med et defekt hjulophæng.

– Kæmpe nedtur. Vi havde glædet os til at komme tilbage i kampen, og vi havde drømt om at skyde sæsonen i gang med et topresultat, som vi gjorde sidste år. Desværre gik det helt anderledes. At trække bilen ud af løbet er heldigvis ikke noget, der sker særligt ofte, men det gjorde det altså i dag. Desværre var der ikke andet at gøre, lyder det fra Dennis Lind.

Det var danskeren, som, efter en udfordrende kvalifikationsrunde, startede det tre timer lange GT3-løb på en 19. plads i det 46 biler store felt. Startpositionen betød, at den rutinerede Lamborghini-kører måtte kæmpe mod biler fra langsommere klasser, og to lange perioder med gult flag og efterfølgende safetycar gjorde det ikke nemmere for Dennis Lind at avancere sig op gennem feltet.

Det lykkedes dog for danskeren at hente tre positioner, før han efter 50 minutters kørsel afleverede den sorte Lamborghini Huracán GT3 EVO #63 til Marco Mapelli, som, takket være en effektiv indsats fra teamet i pitlane, kunne returnere til løbet på en 12. plads. Italieneren nåede at hente en enkelt position under sit stint, men måtte undervejs melde om problemer med bilen, som teamets mekanikere i det efterfølgende pitstop måtte konstatere skyldtes en defekt i det ene hjulophæng.


– Det var naturligvis ikke dét, vi kom for. Vi startede fra en position, som gjorde det svært at kæmpe sig vej op gennem feltet. Men vi havde en stærk bil, og vi var godt i gang med at komme op, hvor det var sjovt, da vi måtte opgive. Vi gjorde vores bedste. Tak til hele holdet for en kæmpe indsats. Der er ikke andet at gøre end at se fremad til næste afdeling på Nürburgring, lyder det fra Dennis Lind.

Mens næste afdeling at GT World Challenge Europe afvikles på Nürburgring den 5.-6. september, skal Dennis Lind allerede tilbage i en racerbil den kommende weekend, 1-2. august, hvor danskeren stiller op til sæsonpremieren på British GT Championship på Oulton Park sammen med britiske Michael Igoe for WP Motorsport.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: