Formula Racing i Challenge-finale: Vil vinde fire mesterskaber

Foto: Formula Racing

Det danske Ferrari-team Formula Racing er med i kampen om hele fire titler, når sæsonfinalen i mærkeserien Ferrari Challenge afgøres den kommende weekend på italienske Mugello.

Mugello, Italien, 25. oktober 2019 – Der er lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, når finalen i verdens mest prestigefulde mærkeserie, Ferrari Challenge, afvikles på den italienske Mugello-banen den kommende weekend. Her vil Formula Racing forsvare tidligere sæsoners topresultater og forsøge at vinde hele fire titler. Således stiller det danske Ferrari-team med tre kørere, som hver især er med i kampen om mesterskabet i deres respektive klasser. Samtidig har holdet også mulighed for at vinde det samlede teammesterskab.

– Det er en weekend, vi har ventet på med spænding. Vores hold af kørere har virkelig kæmpet for pointene i år, men selv om vi har høstet utrolig mange flotte resultater og været på podiet et utal af gange, er vi stadig ikke sikret titler. Challenge-mesterskabet er et prestigefuldt ét at vinde, og konkurrencen fra de andre teams og kørere er benhård, så der er meget på spil denne weekend, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

At en Ferrari Challenge-titel kan føre større ting med sig, er Formula Racings tidligere kører, Nicklas Nielsen, et godt eksempel på. Den unge dansker sikrede sig sidste år titlen i den hurtigste klasse og tog i år hul på en sæson i både European Le Mans Series og World Endurance Championship. Dette års favorit til det generelle mesterskab er italieneren Louis Prette, som også repræsenterer Formula Racing – akkurat som canadiske Eric Cheung, libanesiske Tani Hanna og danske Henrik Jansen, der også er blandt mesterskabsfavoritterne i deres respektive klasser.

Med yderligere opbakning fra japanske Ken Abe og den tidligere danske Coppa Shell-mester, Johnny Laursen, stiller Formula Racing med et stærkt hold af kørere, som tilsammen skal erobre den eftertragtede teammesterskabstitel.


– Finali Mondiali er sæsonens afgørende finale, men det er også årets største fest for Ferrari-fans. Foruden at kunne overvære Challenge-serier fra Europa, USA og Asien, kan tilskuerne også opleve Formel 1-biler, demonstration af specialmodeller, Le Mans-biler og meget andet på banen, ligesom Ferrari har fyldt paddocken op med udstillinger af de mest eksotiske modeller, man ellers kun kan drømme om at se. Vi ser frem til en på alle måder fantastisk weekend, lyder det fra Allan Jørgensen.

Finali Mondiali blev skudt i gang med officielle træningssessions torsdag, mens de første kvalifikationer og løb afvikles fredag og lørdag. Verdensfinalen, hvor serierne fra Europa, USA og Asien møder hinanden, afvikles søndag.

Opdateringer, resultater og livestreaming: http://live.ferrari.com

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: