Formula Racing sikrede ni trofæer i stærk Challenge-weekend på Portimao

Foto: Formula Racing

Ferrari Challenge-sæsonen har som mange andre motorsportsmesterskaber været ramt af Covid-19-krisen, men det har imidlertid ikke sat farten ned hos Formula Racing. Det danske team sikrede nemlig hele ni trofæer i weekendens afdeling af det prestigefyldte mesterskab, som blev afviklet på den portugisiske Formel 1-testbane, Portimao, ved Algarve-kysten.

– Det er anden Challenge-weekend i træk, at alle vores kørere sikrer trofæer i samtlige løb. Covid-19 har betydet, at vi stiller med blot tre kørere i sæsonens tre første afdelinger, men de gør det til gengæld hamrende godt! Vores danske rookie, Frederik Paulsen, har sat sig på en føring i Trofeo Pirelli Am-mesterskabet, mens vores unge kører fra Luxembourg holder en tredjeplads i stillingen. Samtidig er vores tyske kører, Boris Gideon, med sin suveræne sejr søndag rykket op på en andenplads i Coppa Shell Am-mesterskabet, så vi er meget tilfredse med udviklingen, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Frederik Paulsen og Oliver Grotz er både teamkammerater og konkurrenter, og mens luxembourgeren tog sejren lørdag, kunne danskeren modtage vinderpokalen søndag. Paulsen måtte ganske vist indkassere en tidsstraf i søndagens løb, men det forhindrede ikke den hurtige rookie i at tage en klassesejr og samtidig sikre en tredjeplads generelt – og dermed slutte foran flere erfarne Challenge-kørere.

Med seks kørertrofæer og yderligere tre vinderpokaler til teamet kunne Formula Racing således rejse fra Portugal med hele ni pokaler i bagagen. De flotte resultater i sæsonens tre første afdelinger betyder, at det danske hold nu hopper op på en foreløbig andenplads i teammesterskabet. Næste opgave er fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe, som afvikles den 28.-30. august på den italienske Mugello-bane.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: