Italian GT Championship: Frederik Schandorff sluttede femmer på Mugello

2020_07_schandorff_2020__5
Foto: Frederik Schandorff Racing

Femteplads til den danske Lamborghini-juniorkører Frederik Schandorff, som kickstartede 2020-sæson ved at stille op i første afdeling af det italienske GT-mesterskab på Mugello-banen.

Den danske Lamborghini-juniorkører, Frederik Schandorff, fik omsider kickstartet 2020-sæsonen, da han i den forgangne weekend stillede op i første afdeling af Italian GT Championship på Mugello. Den 23-årige dansker delte sin Lamborghini Huracán GT3 EVO fra VSR-teamet med hollandske Danny Kroes og finske Tuomas Tujula, og trioen sluttede på en generel femteplads i det tre timer lange løb, som ikke helt gik, som det skulle.

– Det siger sig selv, at vi gerne ville have sluttet med et bedre resultat. Det var tydeligt, at de andre teams var mere erfarne i langdistanceløb end os. Vi startede fra en sjetteplads og var egentlig ret godt med i de første 20-25 minutter, der er længden på de sprintløb, som teamet normalt plejer at være stærke i. Men derefter faldt vores performance, og efterhånden som løbet skred frem, måtte vi indse, at det ikke kunne blive til et topresultat denne weekend, lyder det fra Frederik Schandorff.

Den hurtige dansker, som blev forfremmet til juniorkører hos Lamborghini efter en suveræn 2019-sæson med hele 15 løbssejre for det italienske mærke, er dog fortrøstningsfuld med hensyn til mesterskabets resterende tre afdelinger.

– Vi vidste på forhånd, at det ville blive svært at performe til åbningsløbet. Til gengæld har vi været rigtig gode til at få indsamlet data, og jeg havde selv en masse informationer til vores ingeniører efter mit stint, som vi kan bruge til at skabe et setup til bilen, så den performer bedre over hele distancen. Jeg synes, vi fik alt det ud af weekenden, som vi kunne, og vi vender helt sikkert tilbage stærkere, forklarer Frederik Schandorff.


Næste opgave for Frederik Schandorff foregår også i Italien, men denne gang gælder det sæsonpremieren i GT World Endurance Cup, som skydes i gang i weekenden den 25.-26. juli på Imola-banen. Her stiller danskeren op for britiske Barwell Motorsport sammen med finske Patrick Kujala samt WEC-løbsvinderen og ELMS-mesteren Alex MacDowall.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: