Jan Magnussen i Texas: Klar til WEC-debut i ny Corvette

Foto: Jan Magnussen Racing

Jan Magnussen og Mike Rockenfeller stiller den kommende weekend op til sekstimersløbet Lone Star Le Mans på Circuit of The Americas i Texas. Det bliver danskerens WEC-debut i den nye, centermotoriserede Corvette C8.R.

København, 18. februar 2020 – Jan Magnussen kunne tidligere på måneden meddele, at han gør comeback hos Corvette Racing, når han sammen med Mike Rockenfeller skal repræsentere det berømte amerikanske team i to afdelinger af verdensmesterskabet for sportsvogne, FIA World Endurance Championship. Første skud affyres allerede den kommende weekend på Formel 1-banen Circuit of The Americas i Texas og følges op den 20. marts med 1.000-milesløbet på Sebring i Florida.
– Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg virkelig ser frem til komme i sædet i den ny Corvette. Jeg har været dybt involveret i udviklingen af C8.R, og jeg så bilen debutere på Daytona i januar, hvor den fik en lovende debut. Vi kommer ind midt i WEC-sæsonen og er oppe imod branchens allerbedste GT-teams, så vi går strategisk til opgaven. Det handler om at få videreudviklet bilen og få afprøvet den mod konkurrenterne i WEC-serien, som jo er målestokken for Corvette Racings indsats på Le Mans senere på året. Jeg er glad for, at Mike og jeg er udpeget til at løse opgaven. Vi er sultne efter at komme på banen igen og satser naturligvis på, at vi kan være med til at kæmpe om et topresultat, lyder det fra Jan Magnussen.
Mens Mike Rockenfeller får debut på Circuit of The Americas, har Jan Magnussen to gange vundet en Corvette-sejr på den amerikanske Formel 1-bane. Makkerskabet med Mike Rockenfeller har ligeledes udløst triumfer, eftersom tyskeren hjalp Jan Magnussen og Antonio Garcia med at vinde 12-timersløbet på Sebring i 2017, mens han både i 2017 og 2018 hjalp de to Corvette-kørere med at sikre det amerikanske IMSA-mesterskab.
Magnussen og Rockenfeller stiller til start i Corvette C8.R #63 og skal blandt andet kæmpe mod den forsvarende verdensmester i GTE Pro-klassen, danske Michael Christensen i Porsche, samt Aston Martin-duoen Nicki Thiim og Marco Sørensen. Det seks timer lange Lone Star Le Mans afvikles som et søndagsløb med start klokken 12.00 lokal tid – det er klokken 19.00 dansk tid. Løbet streames følges LIVE på WEC-appen, på Eurosport eller på Motorsport.tv.
TIDSPLAN – CIRCUIT OF THE AMERICAS
Lørdag 22. februar
08.00 (15.00): Træning #1 (120 min)
12.45 (19.45): Træning #2 (120 min)
17.40 (00.40): Kvalifikation GTE Pro/Am (20 min)
Søndag 23. februar
12.00 (19.00): RACE (6 timer)
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: