Den danske racerkører stiller for anden gang i år op i den skandinaviske Porsche Carrera Cup-serie, som afvikles på Falkenberg-banen i Sverige den kommende weekend.

Jan Magnussen får en ny chance for at udfordre Skandinaviens hurtigste Porsche-kørere, når han stiller op i tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Scandinavia, som afvikles på den svenske Falkenberg-bane den kommende weekend. Det bliver anden gang i 2021-sæsonen, at den firedobbelte Le Mans-vinder gæster den prestigefyldte mærkeserie, hvor han på Anderstorp i juni sikrede en fjerdeplads.

Annonce:

– Jeg er vildt glad for at være inviteret med til endnu en afdeling af Carrera Cup Scandinavia, og stor tak til serien for dét. Det bliver min tredje deltagelse siden min debut i Fällfors sidste år, og jeg er stadig imponeret over det høje niveau af ræs og tilslutning, som serien har skabt. Min kvalifikation på Anderstorp i sidste måned gik ikke helt, som jeg gerne ville, men en fjerde-, femte og en syvendeplads i de tre ræs var okay. Det er nogle hårde konkurrenter, jeg er oppe imod, men jeg satser naturligvis på at give dem endnu mere kamp til stregen denne gang. Jeg har ikke haft mulighed for at teste inden denne weekend, men heldigvis har jeg kørt en del omgange på Falkenberg, eftersom det var dér, jeg testede Cup-racerbilen forud for min debut sidste år. Det er en relativt kort sprintbane med højdeforskelle og temmelig god fart, så jeg forudser umiddelbart et par fede dage med masser af action, lyder det fra Jan Magnussen.

Den 1,8 kilometer lange Falkenberg-bane ligger nær byen af samme navn ud mod Kattegat og nord for Halmstad. Tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Scandinavia skydes i gang med træning og kvalifikation fredag, mens weekendens to 30-minuttersløb køres lørdag. Jan Magnussen stiller op i seriens gæstebil, en Porsche 911 GT3 Cup, med startnummer 911. Løbet kan ses live på Viaplay eller følges via livetiming fra seriens eget website.

TIDSPLAN – PORSCHE CARRERA CUP SCANDINAVIA
FALKENBERG MOTORBANA

Fredag 9. juli
10.15 – Træning #1 (30 min)
13.20 – Træning #2 (30 min)
16.10 – Kvalifikation #1 (30 min)

Lørdag 10. juli
11.15 – RACE #1 (20 min + 1 omgang)
14.50 – RACE #2 (30 min + 1 omgang

Livetiming: https://www.motorsport-events.se/livetimingpccs/#

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Skriv et svar