Jan Magnussen sluttede femmer i brandvarmt lørdagsræs på Lime Rock

Foto: Richard Prince/Corvette Racing

Med temperaturer tæt på 40 grader var lørdagens IMSA-løb på Lime Rock en udfordring for både kørere og racerbiler. Magnussen og Garcia sluttede på en femteplads, men er stadig med i mesterskabskampen.

LIME ROCK PARK, CONNECTICUT, 21. JULI 2019 – Lime Rock er med sine godt to kilometers længde kendt som IMSA-kalenderens korteste racerbane. Samtidig er området også kendt for sine ekstreme sommertemperaturer.

Dette års løb på banen nord for New York skulle imidlertid vise sig at blive varmere end nogensinde med temperaturer tæt på 40 graders celsius.

– Det var helt klart et af de fysisk hårdeste løb, jeg nogensinde har kørt. Med så høje temperaturer var det først og fremmest en udfordring at få dækkene til holde til et helt stint. Det virkede som om, at alle teams kørte hver deres strategi, og jeg ved ikke, om vi valgte den rigtige. Uanset hvad, fik vi aldrig rigtig tingene til at spille, lyder det fra Jan Magnussen.

Sammen med Antonio Garcia sluttede danskeren på en femteplads i det otte biler store GTLM-felt, hvilket var et bedre resultat end forrige uges nederlag på Canadian Tire Motorsport Park – men stadig langt fra de placeringer, hvor man normalt ser de gule V8-biler fra Corvette Racing.


Jan Magnussen: Endnu en frustrerende weekend

– Det var endnu en frustrerende weekend for os, og samtidig en skidt weekend for mesterskabet. Vi er stadig med i kampen, men afstanden til de førende er blevet større, og vi har færre løb til at lave om på det. Lad os håbe, vi kan vende tingene i næste afdeling på Road America.

Efter lørdagens løb på Lime Rock holder Magnussen og Garcia nu en tredjeplads i GTLM-mesterskabet, hvor både første- og andenpladsen domineres af Porsche.

Næste udfordring for Corvette-duoen er ottende afdeling af IMSA-serien, som afvikles på Road America i Wisconsin den 2.-4. august.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: