Jan Magnussen tilbage i Danish Thundersport Championship

Foto: Dennis Riisager

Når 2019-udgaven af Mascot DTC skydes i gang, bliver det alligevel med Jan Magnussen på deltagerlisten. Den tredobbelte mester, som meldte sin afgang efter DM-Finalen sidste efterår, stiller i år op for det midtjyske LM Racing i udvalgte løb – og glæder sig til at komme tilbage i den danske topserie.

– Det er en god nyhed! Efter seks gode, men hårde år med mit eget team, havde vi sidste efterår nået et punkt, hvor det var bedst at lukke projektet ned. Lars Mogensen (teamejer hos LM Racing, red.) var hurtig til at komme med et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, og derfor er det med stor glæde, at jeg alligevel kan være med i kampen om DTC-sejrene i den nye sæson, lyder det fra Jan Magnussen.

Efter at have sikret tre DTC-mesterskaber – to i Danish Touringcar Championship og én i Danish Thundersport Championship – debuterede Jan Magnussen i 2013 med sit eget team, Magnussen Racing Experience.

Forpligtelserne hos Corvette Racing i den amerikanske sportsvognsserie og 24-timers Le Mans har imidlertid gjort det udfordrende både at drive motorsportsteam og være racerkører på fuld tid. Dette var årsagen til, at Jan Magnussen i efteråret annoncerede teamets afgang fra den danske topserie.

– Mit samarbejde med LM Racing er baseret på en traditionel kørerkontrakt, hvor jeg udelukkende skal fokusere på at køre bilen og levere resultater ude på banerne. Min kalender for 2019 er allerede godt fyldt op, og min deltagelse er som altid med forbehold, men jeg håber, at jeg kan være med til at opfylde teamets mål om et mesterskab, siger Jan Magnussen.


Jan Magnussen stiller foreløbig op for LM Racing i tre af DTC-sæsonens afdelinger: Classic Race Aarhus på gadebanen omkring Mindeparken den 17.-19. maj, Sensommerløbet på Ring Djursland den 21.-22. september samt DM-Finalen på Jyllandsringen den 5.-6. oktober.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: