Kevin Magnussen indgår samarbejde med Aalborg-virksomheden Asetek SimSports om at bringe ægte Formel 1-oplevelser til simracing.

Kevin Magnussen har indgået et strategisk partnerskab med Aalborg-virksomheden Asetek. Den danske Formel 1-kører skal i samarbejde med ingeniørerne hos Asetek SimSports udvikle simracingudstyr, der kan levere den ægte følelse af en Formel 1-racer. Som en del af aftalen bliver Kevin Magnussen også brandambassadør for Asetek SimSports.
– Der findes efterhånden en del simracingudstyr, som markedsføres på at give Formel 1-fornemmelse, men det misser målet, fordi det ofte er designet og udviklet af folk, som ikke har Formel 1-erfaring. Grundlæggeren af Asetek, André Sloth Eriksen, har, ligesom jeg, en kæmpe passion for motorsport, og med mine input kan jeg hjælpe Asetek SimSports med at bringe den autentiske fornemmelse af en Formel 1-racer ud til simkørere i hele verden, lyder det fra Kevin Magnussen.
– Indtil nu har jeg ikke mærket den store værdi i at træne i hjemmesimulatorer, simpelthen fordi, jeg har savnet realisme i udstyret. Jeg testede Asetek SimSports’ eget udstyr i sidste uge, og det var en imponerende oplevelse. Jeg er ret begejstret over at få muligheden for at hjælpe med at gøre produkterne endnu bedre, så vi kan komme så tæt på oplevelsen af en ægte Formel 1-racer som muligt.
– Jeg er utroligt glad for, at vi har startet samarbejdet op med Kevin Magnussen. Mange producenter af simracingudstyr markedsfører deres produkter med udgangspunkt i et bilmærke eller en berømt kører, men som regel er hardwaren ikke udviklet til rent faktisk at føles som en Formel 1-racer. Vores partnerskab med Kevin Magnussen er meget mere end en brandingaftale, hvor vi sætter hans signatur på vores produkter, lyder det fra grundlægger og CEO hos Asetek, André Sloth Eriksen.
– Dét, som gør samarbejdet virkelig spændende er, at vi vil udvikle produkter med det ene formål at genskabe den sande følelse af en Formel 1-racer. For eksempel vil Kevin i løbet af de næste par uger bruge en betydelig mængde tid sammen med vores ingeniører for at udvikle den bedst mulige firmware til vores ratbaser. Kevin kan bidrage med en enorm erfaring, naturligvis fra racerbanerne, men også fra hans deltagelse i udviklingen af McLaren-teamets simulator.
– Kevin er en ideel brandambassadør for Asetek SimSports. Vi deler mange værdier, både på og udenfor racerbanen, hvilket vi lægger stor vægt på. I min verden er Formel 1 ikke blot motorsportens højdepunkt, for det er nemlig meget større end dét. Derfor vil det blive et stolt øjeblik for mig og resten af teamet hos Asetek at se Asetek SimSports-logoet i Formel 1-paddocken, slutter André Sloth Eriksen.
Asetek SimSports

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply