Klar til 2020: Ronnie Bremer stiller op for MB Racing i Super GT

Foto: MB Racing

Ronnie Bremer og MB Racing går nu efter mesterskabspokalen i 2020-versionen af den danske Super GT-serie. Det nye år byder også på deltagelse i Danish Endurance Championship med en mulig Jan Magnussen i sædet.

Det nye år bliver endnu en spændende motorsportssæson for MB Racing, som stiller op i Super GT-serien med Ronnie Bremer i sædet. Racerkøreren, som sidste år var med i kampen om DTC-mesterskabet helt frem til finalen, glæder sig til at tage en ny udfordring op i den populære danske sportsvognsserie.
– Vi havde en god sæson i Danish Thundersport Championship sidste år, til trods for, at vi kom lidt sent i gang. Vi har hele tiden ønsket at være synlige til de store danske motorsportsevents, og derfor fortsætter vi nu kampen i Super GT-serien. Jan (Magnussen, red.) testede en Super GT-racer i efteråret, og han kom tilbage til MB Racing med positive tilkendegivelser, så jeg glæder mig til selv at komme på banen, forklarer Ronnie Bremer.
– Super GT-bilerne virker fede, og de sekscylindrede motorer lyder rigtig godt. Bilerne er noget mindre og lettere end DTC-bilerne, hvilket gør det muligt at bremse senere og bære mere fart ind i svingene, og samtidig passer de i kraft af deres størrelse også rigtig godt til de danske racerbaner – og især bybanerne, forklarer Ronnie Bremer.
Går efter mesterskabet
MB Racing stiller op til en fuld sæson i Super GT-mesterskabet, og dermed går teamet efter titlen som revanche for 2019, der sluttede med en DTC-andenplads i for Ronnie Bremer. Bilen er netop indkøbt og ventes leveret inden for de næste par uger, men racerkøreren er allerede i fuld gang med forberedelserne i teamets pro-simulator i hovedkvarteret i Glostrup.
– Med simulatoren kan jeg bruge vinteren til at komme et godt stykke ind under huden på den nye bil, så vi er bedst muligt forberedt til årets første tests. Vi har allieret os med dygtige mekanikere, som har flere sæsoners erfaring med Super GT, så selv om vi trods tidspres præsterede en god start på 2019, forventer vi at være langt bedre forberedt på 2020.
MB Racing stiller også deres pro-simulator til rådighed for andre Super GT-teams og -kørere, som ønsker at træne bil og baner forud for sæsonen eller mellem løbene. Simulatoren kan lejes på time- eller dagsbasis, og med eller uden coach.
Også klar til Danish Endurance Championship
Foruden deltagelse i Super GT bliver 2020 også året, hvor MB Racing stiller op i Danish Endurance Championship med teamets Mercedes-AMG GT4. Danish Endurance Championship er det officielle danske langdistancemesterskab, som er inspireret af den tyske ADAC GT Masters-serie og som afvikles i forbindelse med udvalgte Super GT-weekender. Her vil det blive muligt for eksterne kørere at købe sig ind i et sæde og stille op i ét eller flere løb i et setup, som også kunne involvere MB Racings to hovedprofiler, Jan Magnussen og Ronnie Bremer.
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: