Markussen Racing bringer motorsporten til MY GARAGE

Foto: My Garage/Markussen Racing

Fra sommeren 2020 vil Markussen Racing flytte ind i deres nye lokaler hos MY GARAGE. Lokalet skal fungere både som værksted for teamets TCR-racer, samt showroom og kontor for racerteamet.

Vi har længe drømt om at samle deres aktiviteter omkring motorsportsteamet på én samlet lokation, beretter Michael Markussen:

– Det har været en stor drøm for os at kunne samle alle vores aktiviteter omkring ræs på én adresse. Vi har tidligere været delt over tre adresser hvilket givet en masse logistiske udfordringer. Derfor er aftalen med MY GARAGE er en gammel drøm, der nu er gået i opfyldelse.

På de cirka 100 m2 vil Markussen Racing etablere en lift til serviceringen og optimering af teamets TCR-racer samtidigt med at lokalet vil fungere som mødelokale og kontor for Michael. Lokalerne opbygges af firmaet Lundbæk & Hansen, der både er hovedsponsor for racer teamet og har stået bag ombygningen af MY GARAGE.

Foruden at kunne skabe rammerne for et bedre fokus ved at samle hele teamets aktiviteter udenfor banen, forudser Michael ligeledes at kunne gøre stor gavn af synergien til MY GARAGE, som et sted med oplevelser for alle motorconnaisseurer. Teamet drives ved hovedsageligt af sponsorater og teamet lægger derfor mange kræfter i at arrangere arrangementer for deres sponsorer og disse vil derfor fremover også kunne se frem til at drage fordel af de mange muligheder hos MY GARAGE.


Michael Markussen afslutter med at fortælle:
– Vi er enormt stolte over at kunne blive en del af Danmarks største og vel nok mest prestigefyldte garage.

MY GARAGE skal tilbyde alt det bedste indenfor den automotive verden
Missionen har alle dage været at skabe et mekka i Danmark, som samler alt det bedste indenfor den automotive branche under ét samlet tag. Derfor er direktør Lars Bjørnbak også rigtig glad for det nye samarbejde.
– Den automotive branche spænder så bredt. Vi har efterhånden fået opbygget et stærkt felt af partnere i huset og vi forsætter vores udvikling i løbet af 2020. Det nye partnerskab med Michael Markussen er yderst interessant for MY GARAGE og vores mange besøgende og kunder.

I løbet af 2020 vil de mange haller hos MY GARAGE blive forbundet og besøgende vil kunne opleve et sammenhængende mekka med direkte kig ind til f.eks. maleren, folievirksomheden, motorsportsteamet, værkstederne og salgsafdelingerne samt meget mere.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: