MB Racing åbner nyt showroom med professionel racersimulator

Foto: © MB RACING

MB Racing åbner nyt showroom med professionel racersimulator
Jan Magnussen og Ronnie Bremer udvider deres fælles motorsports- og eventvirksomhed med nyt stort showroom, som virksomheder kan leje til møder, events og præsentationer. MB Racing åbner samtidig for coaching med professionel racersimulator.

Jan Magnussen og Ronnie Bremer præsenterede i foråret deres nye fælles motorsports- og eventvirksomhed, MB Racing, som i løbet af 2019 blandt andet har deltaget i Danish Thundersport Championship og arrangeret succesfulde performance-kørekurser i samarbejde med Mercedes-AMG. Nu udvides virksomheden med et nyt, stort showroom, som fremover bliver omdrejningspunktet for MB Racings aktiviteter.

– Vi har glædet os til at åbne dørene til vores nye hovedkvarter, som vi ikke alene vil bruge til vores egne arrangementer. Vores showroom er nemlig designet til, at andre virksomheder kan leje sig ind og benytte vores faciliteter. Vi tilbyder spændende og anderledes omgivelser til kommercielle events, som således tilføres et underholdende element af motorsport, forklarer Ronnie Bremer.

Ronnie Bremer: Designet til teambuilding

Det store og nyopførte showroom fortæller med billeder og memorabilia historien bag Jan Magnussens og Ronnie Bremers karrierer og er indrettet med mødelokale, køkken- og barfaciliteter samt mulighed for opsætning af scene til eksempelvis foredrag, præsentationer produktlanceringer eller andre events.


– Vi kan eksempelvis afvikle teambuilding-events, hvor man arbejder som et racerteam og skal skifte hjul på vores racerbil, mens stopuret kører. Her gælder det samarbejde, præcision og uddelegering af opgaver, og her kan vi med vores erfaringer indenfor motorsporten inspirere enhver virksomhedsorganisation, siger Ronnie Bremer.

Professionel racersimulator til coaching af kørere

MB Racings nye showroom byder også på to simulatorrum, hvor det ene indeholder én stor professionel racersimulator til coaching, mens det andet rummer fem mindre e-sport-simulatorer, som både skal bruges til MB Racings nye e-sport-team samt lejes ud til selskaber. De fem simulatorer giver en virkelighedstro introduktion til motorsporten på et plan, hvor alle kan være med – og kan være et stærkt underholdende indslag i forbindelse med et virksomhedsevent.

Den professionelle racersimulator løfter oplevelsen til et niveau, hvor selv trænede racerkørere vil føle virkeligheden. Med sin bevægelige opsætning og pedalboks med rigtig bremsevæske giver denne simulator fornemmelsen af at køre en ægte racerbil på en ægte racerbane, hvilket gør det muligt at coache og forberede kørere og talenter på dét, der foregår på en virkelig racerbane.

Jan Magnussen: Tæt på virkeligheden

– Enhver moderne racerkører bruger racersimulator til at træne og forberede sig. Jeg har selv brugt adskillige timer bag rattet i en simulator under udvikling af nye racerbiler for General Motors og som forberedelse til store løb som 24-timersløbene på Daytona og Le Mans. Teknologien i dag er simpelthen blevet så vanvittig fascinerende, at selv rutinerede racerkørere per refleks trækker armene til sig, når de kører galt i simulatoren. Det siger noget om, hvor tæt, man er kommet på virkeligheden med denne teknologi, forklarer Jan Magnussen.

Med den professionelle racersimulator åbner MB Racing således for, at racerkørere kan booke sig ind og skabe sig erfaring på en bestemt bane og i en bestemt bil før et løb. Det er i denne forbindelse muligt at blive coachet af enten Jan Magnussen eller Ronnie Bremer, som vil overvære kørslen og gennemgå data med køreren efterfølgende – akkurat som i den virkelige verden.

– Forskellen er bare, at prisen er en del lavere, end hvis man skal have det helt store udstyr i gang ude på racerbanen. Og så koster det heller ikke noget at kvaje sig. Skulle man mødes af sine egne begrænsninger og ødelægge bilen, trykker vi bare på reset-knappen og starter forfra en erfaring rigere, siger Jan Magnussen.

Indvielse den 3. december

MB Racing åbner officielt dørene til det nye showroom den 3. december fra klokken 15.00 til 17.30. Deltagelse i åbningsreceptionen er muligt for virksomheder og erhvervsfolk, som er interesseret i møde personerne bag teamet, opleve de nye faciliteter og høre mere om MB Racings mål og ambitioner. Interesserede kan rettes henvendelse til virksomhedens eventkoordinator på info@mbracing.dk.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: