Mesterskabspoint til Mikkel Jensen og Car Guy Racing efter en femteplads i årets første afdeling af European Le Mans Series, som blev afviklet på Paul Ricard søndag eftermiddag.

Mikkel Jensen, Frederik Schandorff og Takeshi Kimura kørte en solid femteplads hjem i årets første afdeling af European Le Mans Series, som løb af stablen søndag eftermiddag på Formel 1-banen Paul Ricard i Sydfrankrig. Dermed sikrede den ELMS-debuterende dansk-japanske trio en god portion point til det europæiske sportsvognsmesterskab, som mønstrede hele 42 GT-biler og prototyper til sæsonpremieren.

Annonce:

Det var japanske Takeshi Kimura, som startede løbet fra en niendeplads, hvorefter Frederik Schandorff overtog den gule Ferrari og fortsatte jagten på positioner. Schandorff afleverede bilen på en syvendeplads til Mikkel Jensen, som herefter kørte den i mål to pladser højere.

– Vi er generelt rigtig godt tilfredse. Det var et ret fedt og tæt ræs med omkring 30 sekunder mellem de fleste af top-10-bilerne i GTE-klassen, så der var kamp til stegen fra start til slut. Vi sluttede på en femteplads, men havde bestemt potentiale til mere. Desværre blev den sidste full course yellow sat i værk på et uheldigt tidspunkt for os. Jeg vil mene, at vi havde performance til at kunne slutte på podiet i dag. Bilen kørte godt, Takeshi og Frederik kørte nogle stærke stints, teamet gjorde et fantastisk arbejde i pitlane, og med hurtigste omgangstid og hurtigste gennemsnitsstint er jeg også godt tilfreds med min egen præstation i bilen. Med point i årets første løb har det været en god start på vores nye program, og jeg glæder mig til at fortsætte kampen med Car Guy Racing på Imola i maj, lyder det fra Mikkel Jensen.

Næste opgave for Mikkel Jensen bliver netop anden afdeling af European Le Mans Series, som afvikles på den italienske Formel 1-bane Imola den 13.-15. maj. Dette bliver samtidig sidste løb for Jensen, Schandorff og Kimura, inden de tre Ferrari-kørere stiller op til årets højdepunkt, 24-timersløbet på Le Mans til juni.

Mikkel Jensen Racing

Forfatter: Pressemeddelelser

Denne artikel er indsendt af et team, en kører eller anden aktør i motorsporten. Boxengasse er dermed ikke afsender på indholdet og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle stødende kommentarer.

Leave a Reply