Mikkel Jensen spændt på Petit Le Mans-debut for Starworks Motorsport

Foto: Mikkel Jensen Racing

Mikkel Jensen har for længst bevist, at han er af de hurtigste prototypekørere lige nu, og danskerens præstation på Le Mans – hvor han sammen med G-Drive Racing tog føringen i LMP2-klassen undervejs i 24-timersløbet – har udløst en ekstraopgave i en anden legendarisk langdistanceklassiker med franskklingende navn: Petit Le Mans.

Det 10 timer lange racerløb på Road Atlanta i Georgia er en del af det amerikanske IMSA-mesterskab, der ligesom World Endurance Championship består af både prototype- og GT-klasser. Her vil Mikkel Jensen repræsentere amerikanske Starworks Motorsport i LMP2-klassen, hvor han skal dele Oreca-raceren med canadiske John Farano og hollandske Job van Uitert, som kendes fra United Autosports-teamet og normalt er Mikkel Jensens konkurrent i European Le Mans Series.

– Det er et stærkt lineup, og jeg har store forventninger til løbet efter en test, som gik rigtig godt. Det er en fantastisk fed bane, og jeg ser frem til mit andet store amerikanske løb efter min US-debut på Laguna Seca sidste år. Med fire biler i LMP2-klassen er det måske ikke det hårdeste felt, vi skal op imod, men der skal nok blive kamp til stregen. Samtidig kan løbet give mig noget erfaring, som forhåbentlig kan skaffe mig nogle flere løb i USA. Der er en virkelig fed stemning herovre, lyder det fra Mikkel Jensen.

Årets Petit Le Mans er allerede skudt i gang med de første officielle træningssessions torsdag eftermiddag, mens kvalifikationen for LMP2-klassen afvikles fredag klokken 13.20 lokal tid (19.20 dansk tid). Det 10 timer lange løb flages grønt lørdag klokken 12.40 lokal tid (18.40 dansk tid). Løbet kan følges direkte på IMSA-seriens website.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: