Mikkel Mac efter test af LMP1-racer: Den vildeste oplevelse!

DSC_0362
Foto: Mikkel Mac Racing

Mikkel Mac fik sin ilddåb i en af motorsportens mest ekstreme racerbiler, da han i sidste uge testede en LMP1-racer for det tyske ByKolles Racing-team.

Mikkel Mac kan nu sætte et ekstra hak på listen over racerbiler, han har kørt. Danskeren, som tidligere har vundet European Le Mans Series og International GT Open, og som sidste år sluttede som runner-up i Michelin Le Mans Cup i en GT-racer fra Ferrari, var i denne uge inviteret til en privat roll-out-test. Denne gang var bilen imidlertid ikke en GT-racer, men derimod en LMP1-racer fra WEC-seriens absolutte topklasse.

Testen foregik på en flyveplads udenfor München, og Mikkel Mac indgik som en del af teamets indledende forberedelser til 24-timersløbet på Le Mans til september.

– Det var en vild oplevelse og uden sammenligning den mest brutale racerbil, jeg har prøvet. En LMP1-racer er jo det ypperste inden for sportsvogne, og alt på sådan en bil, lige fra motor til bremser og aero, er ekstremt. Alligevel føltes bilen overraskende nem at blive komfortabel med, fordi den er så utrolig gennemført og velbygget, lyder det fra en begejstret Mikkel Mac.

Prototyper er ikke nyt for danskeren, som allerede i februar testede en LMP2-racer i forbindelse med en afdeling af Asian Le Mans Series i Thailand.


– Testen forløb meget positivt. Vi fik gennemført det planlagte program, og det var spændende at opleve en testdag med så stort og professionelt et team. Jeg er enormt taknemmelig og meget beæret over, at teamet har inddraget mig i de her indledende aktiviteter.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: